1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Värvningar?

382032 · » Till forumet


Sv: Värvningar?
bejan: Känns som Niklas Nordgren skulle behöva gå B-kursen där.. han har ju helt tappat sitt/TIK´s framgångsrika koncept från tidigare.. =)
Kommentera

Sv: Värvningar?
thha: Svedberg? Jag är skeptisk! I övrigt anser jag att Manderville skall ha en kvällskurs med övriga forwards"NUGÅRVIRAKTPÅMÅLKURS"!
Kommentera

Sv: Värvningar?
matsby: I Dagbladet stog det att Svedberg tackat ja för Leksand, men att Sundsvall stopppade detta då dom inte fick en spelare i utbyte.
Kommentera

Sv: Värvningar?
thha:
vaddå?????
Kommentera

Sv: Värvningar?
Det var klart med Leksand angående Svedberg!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: Värvningar?
Inte så lätt att hitta spelare, framförallt backar som är skitbra och som tar plats även nästa säsong. Att då låna nån från IFSH med skillnaden att TIK betalar lönen för att få en full trupp är en enkel och kanske relativt billig lösning.

M.Svedberg är ju stark defensivt, men är ju inte direkt blixten på grillorna, Johan Svedberg är ju TIK redan intresserade av så jag kna tänka mig att man försöker få honom. Om man nu inte går på rutin, det har ju M.Svedberg i massor, samt ett SM-Guld.
Kommentera

Sv: Värvningar?
Låt d laget vi har få en CHANS!!!!!
Vilket j-a snack om värvningar nu såhär tätt inpå sluspurten..USCHA!!!
Kommentera

Sv: Värvningar?
Dream Team: Låt Leksand släng ut pengar på desperatvärvningar. Tänk snäppet till i stället. Visst behöver vi en back men ingen back som vi tar hit i desperation. Vi skall i så fall värva en kille som även platsar nästa säsong.
Kommentera

Sv: Värvningar?
rupert: Precis rupert! "om man siktar högre"...

Det är det som stör mig. Man siktar inte högre än att man ska vara ett medelmåttigt lag i högsta serien...
Kommentera

Sv: Värvningar?
superia: Nu tycker jag att det var lite väl hårda ord här, tycker nog att TIK står sig väl i den stenhårda elitseriekonkurrensen.....helt klart är dock att det inte skulle vara fel med några nyförvärv om man sikta högre. Men ngn fiaskosäsong tror jag intë vi behöver befara. Fast en sak har du rätt i; väck med Björklöven-Jäger!!!!!
Kommentera

Sv: Värvningar?
Dream Team:

Nu vet jag inte vad Svedberg har presterat i Sundsvall Hockey, det kanske ni på hemmaplan vet, men skulle vi inte kunna byta bort Jäger. Han skulle förmodligen producera bra med poäng i Bobcats samtidigt som Svedberg inte skulle slå lika många indianare som Jäger gör i Timrå. Jag hoppas iof att de tar hit en "riktig" back men det får ju inte kosta något.

Jag tycker att det är ynkligt att man inte lyckats fylla ett lag fyra månader efter seriestart. Nu verkar inställningen istället vara "det går nog bra ändå, vi fixar nog slutspel..." VAD FAN! Vad är det för jävla inställning. Ska ett elitserialag vara nöjda med att bara ta sig till slutspel och få spela fyra matcher extra (så många fler blir det tyvärr inte OM vi skulle lyckas ta oss till slutspel).

Missar laget slutspel så lär det väl ändå sägas att man är nöjd med säsongen. "Vi var ju i alla fall nära" och sedan skylls det på otur, solen i ögonen, motlut, magont och dörrvred. Fy fan!

Sanningen är att laget är för tunnt. Alla vet det men ingen gör något...
Kommentera

Sv: Värvningar?
Läst i ST:

"Elitserieklubbar vill låna Mathias Svedberg. Men Sundsvall Hockey säger nej i dagsläget. Förluster närmaste tiden och backen kan ändå dyka upp i Elitserien – i Timrå IK."

(Se länk..)
Kommentera

Sv: Värvningar?
fröken fräken: Jag tror fortfarande på att Manderville har en eller ett par höjdare på gång till Timrå... Helt säkert!
Kommentera

Sv: Värvningar?
fröken fräken: När Björn Nord e frisk kanske Robban Nordmark e ledig? :-)
Kommentera

Värvningar?
Hej alla glada. Jag skulle vilja att det hände något på värvningsfronten nu... Det vill säkert flera med mig. Är det någon som vet något inofficiellt?
Kommentera

382032 · »