1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #100362

Sv: Hemsidan...
Marcus och alla andra:
Visst är det Kenneth som ska svara för dessa frågor själv. Det är ju han som har högsta ansvaret för IT-sidan och därmed också ska ta oss från den här sandbanken och ut till finare vatten. Vi är många som har frågor men hittills har svaren lyst med sin frånvaro.
Visst, Kenneth är inte den som själv ska fylla hemsidan med information. Han vet förmodligen ingenting om html, php, TCP/IP o.s.v., men det är han som ska se till att någon gör jobbet och på ca ett halvår så har i princip ingenting hänt. Då kan man ju undra varför det ska behöva vara på det viset? Är han måhända för upptagen med andra projekt eller det kanske så enkelt att han är fel man på fel plats? Att han inte kan hitta och tillsätta de rätta personerna som i sin tur kan skapa en väl fungerande och informativ hemsida? Något måste det ju i alla fall bero på.

Patrik Svedlund är det ingen som klagar på. Han sköter sin del och lägger ut information åt oss. Det är väl nästan den enda del på hemsidan som är värt något.

Det Kenneth behöver göra, enligt min mening, är att tillsätta ett gäng som kan sköta uppdateringarna, intervjuer, krönikor, grafik mm. Klarar han inte det får klubben skaffa fram någon annan som gör det, för det är inget som kan lämnas ogjort. Hur länge ska egentligen vi supportrar behöva lida med denna bedrövliga hemsida? Och visst, det kanske kostar lite pengar också, men vafan, inget är helt gratis numera.

En idé kanske vore att låta en webbyrå bygga upp en ny hemsida från grunden som görs väldigt lättadministrerad med enkla formulär och kryssrutor mm. Isåfall skulle det hela vara konstruerat så att man enkelt kan uppdatera och lägga till information och eventuellt även skapa nya enklare underavdelningar. Med en sådan sida skulle merparten av arbetet ligga vid att uppdatera resultat, föra in matchreferat, lägga in intervjuer mm och man skulle kanske inte behöva personer med så stort teknisk kunnande. Jag vill minnas att trots att Marcus och Per hade gjort en väldigt fin och avancerad så krävdes det ändå ett visst tekniskt kunnande för att den skulle fungera bra och det var det kunnandet som de bistod med. Nu när det verkar vara svårt att finna personer med samma kunskaper så kanske man måste börja tänka i lite annorlunda banor. Inte vet jag.. det var bara nån idé jag fick...
Kommentera