1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582990 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #106393

Sv: Timrå-Hämeenlinna
RedEagleJkp:

Det är ju helt ootroligt! Här ska man måsta stiga upp ur "skönsoffan" när man ligger och spanar på Lasse och hans bravader för att försvara dessa glamourrockare!

Tänkte inte på det att Zübeyde brukar ha detta uttal "då´raah" allra helst när hon sitter bredvid fanstyget Anrell i sikta mot stjärnorna! Ska börja att använda det mycket mera gångbara "dårå" istälet så att inte ståpälsen vänder sig inåt!

El Maco och Blackbay:

Ni är för unga för att förstå vad som ligger bakom en gammal farbrors nostalgitrippar när Leppard drar igång gamla godingar a´la Billy´s got a gun eller myspysaren Photograph, foolin´, Die Hard the Hunter, ujujuj vilka låtar;)!!!

Eller tänk när Rick Allen drar igång med sina dubbla pukor och trumpeter,och med sin enda arm slår han trumstocken så att den glöder som ett grillat grillspett. Ja det heter faktisk trumstockar och inte trumpinnar som en del så envetet ändå ska kalla dom för!

F-n va grabbarna såg gamla ut förresten, såg dom nyss i Bingolotto, vilket kanonprogram förresten;) Står nu och tittar mig själv i spegeln och det är bara att inse att tiden även hinner ikapp en gammal TIK:are och några glamourrockare tillslut! Kan hålla med om att vissa rockband inte förstår sitt bästa att lägga av i tid!!!

mikeys hösttopplista kommer här:

Ac/Dc - Allt går att lyssna på, om och om igen! det räcker så! Även en del gammalt Maiden går att lägga upp på den gamla skivspelaren!

Något som däremot alltid ligger i "växlaren" i bilen och håller på att göra kärringa galen dagligen är:

"Absolut Red Eagles" Tack HH! Vi gjorde mål igen med Eilert eller det som hon blir absolut mest galen över är Jonassons referat 2000 när vi gick upp;) Inte för att hon ogillar Timrå IK, men ibland så går jag över gränsen till det tillåtna för vad en människa kan orka med dagligen! 120 mil på semestern med bara Timrå IK i "växlaren"! Det är kärlek det! Lite Ac/Dc också;)

Älska Timrå IK and rock´n roll! Alltid! Handen på hjärtat, pyyyysssccchhh, Norrlands, nationalsången!
Kommentera