1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581625 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1067427

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
suppen: Men herregud.

Nu vet jag ju inte vad som sagts eller inte sagts. Så det blir ju svårt för mig att kommentera just den biten. Men det är många bitar med det här.

Min åsikt är att ha en så bra trummis som möjligt och därför också en så bra klack som möjligt som gör att Timrå IK lättare vinner matcherna eftersom ett bra stöd med en enorm ljudkuliss blir en sjätte utespelare för ett lag. Så även för TIK. Att bära fram ett lag är en enorm känsla. Därför ska Knylan vara nr 1, alltid. Han är riktigt, riktigt bra. Kanske t.o.m. europas bästa klacktrummis. Åtminstone tillhör han toppskiktet, när han är på sitt bästa humör.
Detta ska givetvis TIK ta vara på. Nu när Knyllet trots allt blev kvar i Sundsvall så är det för mig solklart att han ska trumma vidare. Om han själv vill givetvis. Men jag tror han vill, framförallt om vi vill. TIK vill för det vet jag.

Gurra gjorde det väldigt bra senast ska tilläggas. Han är också duktig. Men Olle ska vara #1. Gurra kan rycka in lite här och lite där denna säsong. Så får vi se sedan. Det är min åsikt som jag hoppas de flesta håller med om. Trumman har visat sig vara viktigare än viktigast ända sedan min tid. Därför är denna fråga viktigare än vad många tror.

Sedan har det ju tillkommit en hel del nya ansikten i klacken. Det är kul och mycket viktigt. Det kan bli riktigt bra det här.

En annan grej. Är det ingen som saknar Tifo-verksamheten? Jag gör det rejält. Ett maffigt Tifo gör att man får in den rätta känslan inför en match, adrenalinet pumpar, stämningen höjs runtom i arenan, spelarna blir extra tända och sist men inte minst. Klacken växer och får en helt annan dimension.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
Skarin: Så länge som nån sjunger nationalsången bra
är allt OK!

Själv brukar jag åka hem direkt efteråt och spela
Arvo Pärt på stereon!

Vem bryr sej egentligen om hockey?
Kommentera

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
Skarin: För att få så bra stämning som möjligt så kunde kanske den där Skarin ge nuvarande trummis några lektioner. ;)
Kommentera

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
Skarin: Finns det någon tifo-grupp fortfarande? Eller har dom lagt ner helt?
Kommentera

Sv: Våga släppa fram nya trumslagare
Skarin: "Är det ingen som saknar Tifo-verksamheten?"

Jag gör det rejält. Tyvärr är jag en soffpotatis som gärna vill ha men göra så lite som möjligt.

En fundering från min sida: Tifo-gruppen har nog fått för lite cred för sin verksamhet genom åren och inte känt belöningen för sitt jobb.
Kommentera