1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581718 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1077225

Nåt måste hända
Jag skrev nyss ett inlägg på min blogg "krogen, kvartsamtal och Hamrin" och känner detta är så pass viktigt för mig att jag lägger ut den i ett nytt ämne.
----------------------------------------------------------------------------------------


Ingen respekt


Igår var det någon som sa något i stil med "mycket möjligt att man lär se vissa av spelarna på krogen i natt". Jag trodde detta var ett stort skämt.
Men nu går det att läsa i diskussionsforumet att faktiskt vissa icke namngivna spelare verkligen dök upp på krogen igår natt.

Jag vet inte om detta är sant, men skulle det vara det... Ja då blir man fan så less och besviken! Det är allmänt känt i idrottsvärlden att elitspelare INTE skall gå på krogen efter en patetisk förlust mot ett nykomlinglag som inte borde hålla elitserieklass.

Det är ett hån mot fansen - inget litet sånt heller. Här sitter man och hoppas och försvarar vissa spelare gång på gång, man köper matcher för pengar man egentligen inte har. Man mår illa och lider så det går ut över vardagen. Vad får man tillbaka? Ett slag i magen i form av en krogrunda!?


Ett positivt laddat kvartsamtal


Någon sa någonting om "kvartsamtal" vilket jag också tog som ett enda stort skämt - sånt gör man bara inte. Ett riktigt klassiskt "kvartsamtal" i idrottsvärlden är en negativ sak som sker helt plötsligt typ mitt i natten eller nåt sånt med basebollträ. Ja nåt i den stilen.

Jag har aldrig ens tänkt tanken att detta skulle vara ett alternativ och kommer aldrig att göra det heller.

Men jag ställer mig frågan: Bör man inte föra en fredlig diskussion mellan fansen och laget/ledningen ang. denna kris som nu dessutom innefattar alkohol efter en förlust?

Jag har panik inombords - jag ser mitt lag falla och det är inte bara på planen, sammanhållningen bland fansen är åt helvete, det känns som om det är krig överallt och ingen mår bra och är alltmänt förvirrade.

Jag vill inte använda ordet "kvartsamtal" nu, men är det inte dags att
någon ledande förmåga bland suportrarna borde gör något i stil med "kvartsamtal" - ett fredligt sådant med respekt under en bokad tid där ledare, suportrar och spelare har ett möte där luften rensas och ett förtroende byggs upp på nytt? Jag börjar sakta men säkert tappa förtroendet för laget - och det är på många olika plan.

Timrå IK´s alla plan måste veta att vi suportrar har fått nog och detta är nu innan det är för sent! Vad skulle ta oss till om Timrå faktiskt skulle åka ner?? SE TIMRÅ I GRÄNBYHALLEN MOT ALMTUNA???? ALDRIG I HELVETE!!

Jimmy Hamrin


Även fast jag inte känner killen så tar jag risken att öppet skriva om Jimmy Hamrin och sticka ut hakan eftersom jag är av uppfattningen att Hamrin uppenbarligen är en person med inflytande. Jag läser hans blogg troget och håller med om det mesta och tycker han är duktig.

Min känsla säger mig dock att Hamrin hellre håller sig väl med ledning/spelare/tränare för att vidbehålla sin ställning som 6te spelare till laget som puckhämtare inför matcherna och därför inte "vågar" riskera sin position att genomföra någonting sånt här.

Men jag hoppas jag har helt fel och är ute och cyklar nu och att Jimmy Hamrin kan vara vår ledare nu när vi behöver en. Min önskan är att en viss "viktig" och inflytelserik del av suportrar, med Hamrin i spetsen tar tag i detta nu och inte bara gör halvdana antydningar i en blogg eller ett forum. Det är dags att vi säger vad vi tycker och ventilerar detta med spelare, ledare och tränare på ett fredligt vis - fortsätter detta så kommer nog kvalserien faktiskt vara ett skrämmande alternativ för vårt kära lag.

Jag poängterar
För att inte bli missförstådd som man ofta kan bli på hockeysnack, poängterar jag att jag INTE vill ha något kvartsamtal - utan en fredlig, efter kalendern tidsenligt avtalat möte, fredlig och vänskaplig diskussion där suportrarna säger sitt till vårt favoritlag Timrå IK. Vi kan inte bara stå och se på när skeppet sjunker, speciellt inte då alkohol finns med i bilden.

Vissa skriver:

Agera LINKAN!!!

Jag säger agera HAMRIN!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nåt måste hända
Det där med att spelare sitter på krogen går nog inte stoppa dom är bara människor och behöver avkoppling (hur avkopplande det nu kan vara i deras situation)
men om laget vunnit och ligger bra till då har bara folk gått fram till dom och gett en klapp på axeln och pratat lite.

Nu tar vi ut all frustation på några spelare som går på krogen det kommer inget bra ut av det.

Självklart ska ingen spelare hänga på krogen dag före match men om dom går ut en Lördag efter match det får vi nog leva med tycker att vi håller på att skapa en massa rykten bara som på 80 talet då halva Timrå dansade balongdansen naken på nån krog.
Nu måste vi stötta Timrå och hoppas att dom styrande agerar för om årets trupp kostar lika mycket som fjolårets så är nånting fel med kontraktskrivningen vi har ju mestadels fyllt på med juniorer
Kommentera