1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581625 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1077437

Sv: Nåt måste hända
Jag precis som dom flesta är ganska bedrövad över vad som håller på att hända och hur (ursäkta kraftuttrycket) JÄVLA KASS inställning och lamt agerande jag ser av detta lag jag tycker så mycket om... Nått måste hända det håller jag med om men jag skulle vilja vara lite fånig och ställa några frågor till några här inne...

Sparka Challe! - och ersätt honom med vem?
Minst två nya backar! - vilka som finns att hyra/köpa in då?
En klasscenter - Vem är ledig? Vad finns det på marknaden?
Nytt högsta höns! - JA! TJ ut och Jan Söderströmming in!
Sluta gå på krogen! - För mig är det självklart men genensamt beslut om att den som visar positivt på en blåskontroll dagen före match och matchdag får löneavdrag kanske? (vet inte om det är så frekvent som det påstås men är det så är det ju mest bara pinsamt, på mitt jobb är det spontana drogtester som gäller och alkohol räknas dit i detta fall)

Jag vill veta vad som görs och vad man tänker göra för att lösa denna katastrof som vi står inför...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nåt måste hända
Visst måste något hända, men den sämsta lösningen är att byta tränare. Det har forskarna kommit fram till, och det är fakta. Sedan om magkänslan säger något annat så spelar det ingen roll...

Mycket negativt

Sammanfattningsvis visar studien att:
° Tränarbyte inverkar negativt på lagets prestationsförmåga (resultat).
° Tränarbyte under säsong inverkar mer negativt på lagets prestationsförmåga.
° Tränarbyte när laget ligger dåligt till i serien inverkar särskilt negativt.
° Det är viktigt att tränaren verkligen har gjort bra resultat med sina lag, medan tränarens erfarenhet inte har någon betydelse.

Det Challe nu behöver är ett par nya spelare till truppen, visst det finns inte mycket att värva. Men som läget är nu så behövs det en "liten" förändring i laget för att få alla att vakna till. Börja med att ta in Robban C igen, en stor vitamininjektion för laget skulle det vara. Han kan gå in och göra några byten, men framför allt att det visar viljan till förändring av ledningen. Man måste med handling visa att man är missnöjd, ord är bra men räcker sällan ända fram till målet. Det TIK nu gör fel är att skicka iväg Samuelsson, Andersson och vilka det nu är till andra lag, detta medför att konkurransen minskar i laget. Visst vill man ha igång dom spelarna med mera istid, men det hade nog vare bättre att spela med dom spelarna som för dagen är hetast. J. Hedström är så kall att han skulle aldrig ta en plats i laget om han hade bytt tröja med samuelsson, då hade han spelat i löven istället.

Sedan något som inte direkt bidrar till förbättring är allt gnäll från oss supportrar och det "spioneri" som vissa verkar gilla. Om spelarna går ut och super skallen av sig efter en förlust så kan man säkert få ut något positivt utav det också, även om magkänslan säger att det är helt fel. Låt dom få vara människor för en kväll också, även om jag tror att de flesta av oss hade gjort annorlunda.

Nu får vi hoppas att det som behövdes var ett par gravöl efter inställings missen mot rögle. Att styrelsen pratar mer i media om arenabyggen och flytt till annan ort, än om det faktum att vi spelar riktigt dålig hockey, det är för mig det sjukaste av allt i den hära soppan.

Jag tror att Timrå IK behöver allt stöd dom kan få nu och en lång tid framöver, hoppas att laget kan bjuda tillbaka lite på torsdag. SKÅL!
Kommentera