1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1079678

Sv: Jonte Hedström
ralus: Visst, jonte har inte presterat vad vi förväntat oss, men då har han också varit skadad en stor del av tiden. Det tar tid att komma tillbaka, jag citerar tidigare talare -Ge killen en chans till! Vi vet att han kan, eller hur?

Både Tomas Skogs och Toni Mäkiaho skulle jag dock med glädje kunna betala ur egen ficka för att bli av med, ingen av dem har gjort något jävla vettigt när de varit här. Näe, det håller inte!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jonte Hedström
janssonovich: Skogs och mäkiaho har faktiskt gjort ganska bra ifrån sig på sistone. men det finns väll vissa små detaljer ändå på dom.
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
janssonovich: Mäkiaho ger respekt. Sen så har han den fördelen att han klipper till med skott mot mål på en gång, många andra tvekar och då är målvakten beredd för länge sedan.
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
Ni /vi måste sluta jaga J Hedström,låt han vara ,han presterar inte sämmre en nån annan,må vara att han har högre lön,nej slår vad om att det finns många på denna gästbok som har bättre lön en det jobb man gör,ska man be om ursäkt för det?
läser han inte själv, har han familjemedlemmar ,eller polare som gör det,och bara det skulle göra att man underpresterar.
finns säkert snickare som kan spika fortare,bussar kan köra snävare,eller för den delen killar som kan "komma" lite senare,så gumman hinner med...
Men skulle det vara roligt att det debaterades på en snacksida?

Nä nu kör vi ,med Jonte ,om han vill... jag antar at han som vi, BARA är en människa! Mvh/Ante
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
janssonovich: Det var det jag menade med mitt inlägg. Sen tycker jag att Skogs kommit igång bra nu så honom ska vi definitivt ha kvar. Mäkiaho var en positiv överraskning dom första matcherna men har dippat lite nu, han kommer nog igång
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
janssonovich: Jonte har haft 2,5 år på sig och visa något, skogs och Mäkiaho fick 15 matcher!


Det låter ju klokt!
Kommentera