1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1079784

Sv: Jonte Hedström
lungan: Den som lever får se. Klart är i alla fall att något är på gång i Elitserien. På hockeysverige.se bloggar Jante om en deal mellan två elitserielag som kommer att ske i morgon.

Om det skulle visa sig handla om Luleå (Som 95% av kommentarerna gör gällande) utesluter det ju Ledin då han inte tillhör något elitserielag just nu. Däremot skulle det mycket väl kunna vara Nordqvist eller Fabricius från Frölunda.

Som sagt, spännande att se hur det blir i morgon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jonte Hedström
Jag skulle bli mycket förvånad om det var Hedström, då klubbledningen gått ut och sagt att vi har en trupp som vi tror på och om resultaten inte blir bättre så kan värvningar vara aktuellt. Du har vi sedan de sa detta vunnit två raka, dock är det inte frid och fröjd än. Vi har aldrig lyckats vinna tre raka matcher denna säsong ska bli kul och se om vi gör det på tisdag. Nej jag tror att övergången gäller mellan frölunda och Luleå, där Nordqvist/Fabricius åter igen kommer att spela i Luleå, vad jag minns så har Hedström tidigare yttrat sig om att inte speöa i Luleå något mer!

Men om vi skulle lämna ifrån oss Hedström ska banne i mig en ny center presenteras omgående!!! Helst imorgon med så han är spelklar tills på torsdag emot Modo!
Kommentera