1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583210 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1079968

Sv: Apropå nånting...
Simmalugnt: Håller med angående Ward, kluven som fan där. Timrå har länge saknat en renodlad polis som kan gå ut och plocka vissa motståndare i speciella känsliga och behövliga lägen i matcher. Men samtidigt behöver inte Timrå i snitt 3st tvåminutare till per match i boxplay.

Det där med Hedström verkar jävligt konstigt. Att Luleå ens vill värva han för halva lönen är väldigt konstigt i mina ögon. Är väldigt kluven i den affären också trots att Hedström inte på långa vägar levt upp till förväntningarna. Men jag minns ändå i slutet på förra säsongen då han verkligen kom igång ett kort tag innan han naturligtvis åkte på en långtidsskada och missa resten av säsongen. Det spelar ingen roll att han vart anonym så länge, han kan prestera mycket bättre fortfarande, han har kvar kapaciteten, och jag envisas med att tro att den kommer fram den här säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Vad det verkar så är det ju många som skulle bli mer än glada om Jonte lämnade (inget nytt iofs...) Jag vet dock inte hur jag skulle reagera på det då jag anser att han fortfarande har väldigt mycket hockey kvar i sig och det skulle kännas förjävligt om han fick ut allt det hos en konkurent och allra helst med tanke på att det i det här fallet handlar om en streckkonkurent.

Har nån av er lyckliga tänkt på det? Han kanske behöver ett miljöombyte, men ska man då verkligen släppa honom till ett lag vi krigar mot i botten?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
andyo:

Jo han var riktigt bra då.

Fallet Jonte kanske är så enkelt att det räcker att låta Pyörälä fortsätta som center och låta Jonte ta plats som ytter när han är tillbaka.

För även om han inte alls har samma spelstil nu som innan den senaste NHL-sejouren så har han sett extra obekväm ut i centerrollen.
Kommentera