1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1080205

Sv: Jonte Hedström
klimtakjaaka:

Hemp skrev att föreningen är viktigare än den enskilde spelaren, det är väl inte så svårt att förstå?

Timrå IK är väl ingen social inrättning.

"tycker ditt inlägg är tusen gånger mer idiotskt och skadligt för förening än tacklingen Jonte delade ut mot hv."

"Hoppas du är stolt över ditt bidrag till föreningen Timrå Ik"

Vidareutveckla gärna dom 2 kommentarerna är du snäll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jonte Hedström
73Sjöbba: Vad är det som är så svårt att förstå med dom kommentarerna, det blir en hets jakt på enskilda spelare och ledare som är värdelöst för föreningen.

Timrå har ansetts vara en trevlig förening för spelare och ledare att komma till, men detta håller på att förstöras genom ett gäng bortskämda så kallade supportrar som spyr galla över enskilda spelare här på internet......det gnälls tamefan på allt, det är inte bra reklam för Timrå IK, vet att många spelare och ledare läser vad som skrivs här på GBn, gå till dig själv skulle ditt Timrå hjärta som kanske ny spelare växa om du fick läsa allt skitsnack här?

Jag kanske var orättvis när jag riktade all min kritik mot bara DJ Hemp, fler än den signaturen som har trampat över gränsen, jag är bara så less på att lyssna på allt skitsnack och spekulationer som inte leder nån vart och bara förstör för Timrå, plus att man som supporter börjar att kalla en spelare för en idiot,alkolist,mmmm då har det bara gått för långt.....det är skvaller hit och dit, rykten och hörsägnar som inte har nån botten nånstans...faktum är att många rykten som sprids kommer just från HS,Och sedan hammnar i lokal och rikspress, det tycker iallafall jag är bara åt helvete att det får ske.

Just nu så blåser det kalla vindar om Timrå IK och det vore ju fan själv om dom få procenten som supportrar betyder för föreningen och laget ska svika oxå.

Huvud uppgiften vi supportrar har är att stötta laget, men jag vetefan om vi alla kan säga att vi gör det just nu när det behövs som mest.
Kommentera

Sv: Jonte Hedström
Vilken soppa vi har kokat ihop intervjun i ST med Linkan som jag länkar till är det bara velande å ena sidan har vi inte råd att värva nån å andra sidan är frågan om vi inte måste värva någon det här sänder sjuka signaler till befintlig trupp.

Kanske det finns en sanning om att Timrå har bjudit ut Hedström på marknaden och om så är fallet måste väl Hedström ha varit informerad och villig att bryta kontraktet det här verkar bara konstigt för det var väl kanske dom pengar som frigörs där som är tänkt att användas till nyförvärv.

Linkan du måste vara tydlig ena dan ska du värva andra dan duger våran trupp så har det varit hela sommaren när man läst om Timrå i media.
Ekonomin är viktig men ställ inte ett minusresultat mot att ev hamna i en kvalserie med många spelare med utgående kontrakt det kan bli ännu dyrare.Jag tar hellre ett minus resultat ett enstaka år än att spela Rysk roulette med med våran elitseriestatus
Kommentera