1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581725 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1080288

Sv: Jonte Hedström
mikenomad: Jag delar nog dina tankar kring ämnet. Det är ju faktiskt ingen lekstuga det här där spelare kan komma hit och inte göra.....någonting! Att vara en av de bäst betalda spelaren i hela elitserien gör ju att supportrar går i taket om den spelaren inte presterar eller framförallt inte visar upp ett hjärta, ett hjärta som i det här fallet är för Timrå IK. Det är klart det uppstår diskussioner, jag menar, Jonte har väl inte visat särskilt mycket för denna klubb sedan lockouten både på plan och utanför? Alldeles för lite i min smak i alla fall. Det går att utveckla ganska enkelt, men det gör jag inte.

Jonte ska inte få många chanser till men han behöver inte packa väskan redan. Nu får han börja visa varför han från allra första början blev rödvit! In i skiten och kör och lägg ner centersnacket!

Vi har all rätt att kräva resultat nu, inte minst när vi faktiskt saknar en riktig förstecenter och har gjort det hela säsongen dessutom. Det är också upp till klubben att visa vad man egentligen ville med denna säsong, inklusive centeruppsättningen. Blir det final?

Så är det, mina vänner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jonte Hedström
Skarin: Väldigt trist att jonte aldrig blev timrås svar på Andersson i FHC, Bremberg i DIF eller Davidsson i HV. Väldigt trist att optionsåret är jontes val, annars hade jag gott kunnat se att man lät honom gå ner i lön för en säsong till. Det kan inte vara kul för jonte att veta om att han är kraftigt överbetald heller (ur en sportslig synvinkel). Om jag vore han skulle jag iaf bli påminnd om det varje gång en sån som bagarn täcker skott med ansiktet.

1-4 blir det ikväll, no doubt in my mind. Kan man slå Skellefteå på bortaplan med övertygande siffror då är vändningen ett faktum, dyngpisk ikväll och status återgår till "balle" igen.
Kommentera