1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1080313

Sv: Jonte Hedström
FM: Återigen; det handlar inte om att döma ut ngn fullständigt eller att t.o.m ägna sig åt smutskastning av Jonte som person. Allt sånt är förkastligt och den ryktesspridning som varit kring hans person är mkt olycklig. Det jag däremot anser är att han inte på långa vägar infriat de förväntningar åtminstone jag hade på honom, förväntningar som jag till skillnad från vissa andra tycker man visst kan koppla till den mängd pengar TIK betalar honom.

Inte heller under de perioder han faktiskt varit skadefri har han presterat tillfredsställande. Fakta är att han nu är inne på 3:e säsongen av kontraktet och vi väntar fortfarande....Jag tar mig friheten att ifrågasätta om han någonsin kommer tillbaka. Blir han kvar tänker jag inte ägna mig åt skitprat utan naturligtvis stötta honom och ingen blir gladare än jag om han "hittar tillbaka"! Tror dock att den bästa lösningen för alla parter vore en nystart i en annan klubb samtidigt som TIK frigjorde pengar till en annan spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Jonte Hedström
mikenomad: Ett litet påpekande i debatten som stör mig:

Den första säsongen på det nu gällande kontraktet, 06/07. Var hans insats där verkligen inte tillräckligt tillfredsställande enligt dig och flera andra?

Han vann nämligen den interna poängligan i både grundserie och slutspel.

Detta trots att han hade tappat flera kilo i muskler på grund av ätstörningar och att hans kedjekamrater gick skadade i typ hälften av matcherna.
Kommentera