1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582833 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1082869

Perzona Non Grata
Orkade aldrig logga in i går,bättre att låta värsta ilskan
lägga sig först.

Sparka Challe och Nygårds? kortsiktigt kanske rätt, är det inte bättre att analysera, någon eller några spelare i laget suger musten ur dom andra,något står INTE rätt till och är vi säkra på att det är vår tränaduo?

Nr 71....Matchen mot DIF,han är avstängd för sin tackling,när dyker jonte upp innan match?
5 minuter innan nedsläpp glider han in på parkeringen,även om man inte skall spela så kan man visa sin lojalitet mot laget anser jag.
Igår i paus...Nr 71 som inte gjort ett rätt sedan första säsongen(ja då var han ju bäst statistiskt iaf) Går ut LIVE och sågar backlund genom att säga att han skall ta den pucken (ja för faan det ska han ju,även två andra puckar igår) men spelar man i ett LAG så håller man käften i media.

Johan Backlund...
Jag trode han skulle bli bättre nu när Tarviainen är här hela säsongen men totalt tvärtom,han är sen in i situationerna och har fått för sig att han är en fotbollsmålvakt i mellanåt,snälla johan,stå i målet istället för att lalla utanför,åtminstonde tills Åkerlund är frisk,då får du göra vad du vill sen.....

Skador...
Man sparkar läkaren,,är det inte Fys tränaren Johansson som man bör kolla i stället,,,,,

Kontrakt,,,,
Nr 71 stjäl energi av laget(min åsikt) erbjud honom att lösa kontraktet, ge karl 1 000 000 så får han spela med vem han vill sedan, NEJ det är ingen dyr lösning med tanke på vad han har i lön och att INGENTING fungerar för honom, det är bara en stor käft.

Timo,,,samma sak där, lös ut honom, Timrå betalar HELA hans lön då ingen försäkring täcker hans ryggproblem,,(smart drag timrå)

Då får vi bort två stora kostnader och kan satsa på några som kan och VILL spela.

Om Hedström inte vill lösas så låt honom spela med J20 laget så vi kanske får in lite harmoni och djävlar annama i laget igen.

Och Bagarn, jag vet att du skanar brorsan men du är en stor kille och skall klara dig själv,,KÖR FÖR F-N.

Kalla mig medgångssupporter men tills jag ser att LAGET KÄMPAR och inte glider omkring,livrädd för att tacklas,gå in i närkamper etc
så betalar jag inte ett inträde i Eón.

Pissar Timrå och styrelsen på mig och anser att vi supportrar inte har ett skit att säga till om så pissar jag tillbaka,så mogen är jag.

Heja Timrå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Perzona Non Grata
TIKbiff: Om du inte visste det förut så är "Backe" minst lika bra i år som han va i fjol. Han är lika landslagsmässig nu.
Problemen finns på andra håll.
Kommentera

Sv: Perzona Non Grata
TIKbiff: Pärsinen är tillbaka efter uppehållet, han tränar för fullt och ser grym ut!!!

nr71 följde inte heller med på bortamatcherna när han var avstängd, kanske därför det gick bra. Hur kan han hänga ut en kompis? lägre än glocalnet.

Erik A frågde en person i TIK varför han fick så lite speltid, svaret blev: fattar du ingenting skall du ha skriftligt på det också. Det är feedback det. NOT

Bagarn behöver ny omgivning i kedjan, och sätt in han som förste center så lossnar det.
Kommentera