1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1085385

Sv: Silly season 08/09
General_Moisio: Tror att Bogg kommer att bli ett bra tillskott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 08/09
Så här säger Hedström: jag vill inte prata om det och jag tycker att jag fått oförtjänt mycket kritik i media i år. Det är klart att det påverkar mig. Man är ju inte mer än människa och det är ett jävla spel man håller på med.

Han verkar helt ha missat att han i och med kontraktet med Timrå IK blir en offentlig person. Inte mer än människa? Jo om man skall vara den högst avlönade personen i ett företag som vill omsätta mer än 100 miljoner, då för man också finna sig i att stå till svars för dåliga resultat. Detsamma gäller alla höjdare inom näringslivet, där får dom packa ihop sitt kontor och lämna för en ny VD, efter en massiv kritik från aktieägarna.

Ett jävla spel? Menar han vad media sysslar med eller hockeyn...

Efter detta utspelet måste det komma en lösning snarast, och jag tror det bästa för laget just nu är att Jonte ställs helt utanför lagets träningar. Timrå IK skulle behöva lite lugn och ro nu under uppehållet utan alla spekulationer som dom just nu lider av.
Jonte ut och en riktigt bra back in.

Alla ni som inte gillar värvningen av Bogg, fortsätt med erat gnällande här på HS och ute på byn. Ni som inte gillar att flera gnäller på den värvningen, tänk en gång till.

Bogg kan nu komma till Timrå IK utan några större förväntningar på sig, eftersom alla redan tycks veta hur dålig han är. Det måste vara betydligt enklare att komma till ett lag utan ha några fixstjärne förväntningar på sig. Han kommer ju inte hit som våran förväntade frälsare.

Tänk om alla hade haft otroligt stora förväntningar på honom och skrivit upp honom till stjärnorna här på HS, och sedan visat sig vara den Bogg vi nu kommer att få se i TIK. Snacka om besvikelse, nu kan han spela sitt spel och inga kommer att bli besvikna.

Laget behöver lite trygghet, för den tycks inte Challe kunna ge dom.
Kommentera