1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582425 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1086870

Sv: Silly season 08/09
Om jag redan förut inte gillade VF så är det definitivt nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 08/09
Hahl Bundy: Jag kan tänka mig att TIK erbjöd Jonte-lön+ev. lite till, men tävlar man mot ett lag, FBK, som omsätter i stort sett det dubbla och som i sin tur ändå blir nobbade så säger det allt. Vad FHC erbjöd honom vill jag inte ens veta. Sen lär väl heller inte våran placering i tabellen lockat nåt vidare mycket.
Kommentera

Sv: Silly season 08/09
Hahl Bundy:
Problemet just nu är att vi monterar ner laget medan andra lag spetsar till sina trupper. Vi lyckades inte/ville inte ersätta de spelare som slutade eller värvades av andra lag det som jag inte tycker är att man skall vara avundsjuk på att spelare väljer andra lag utan hellre fundera på hur vi agerar för att få rättsida på problemen och få ihop ett slagkraftigt lag igen.
Jag bävar för hur det kommer se ut nästa år med lågkonjektur och allt ...
Kommentera

Sv: Silly season 08/09
TJ´s kommentar beträffande dåligt publiksnitt kändes inte så genomtänkt. Precis som någon skrev innan mig så är nog det sportsliga misslyckandet hittills den främsta faktorn.

Johan Thornberg ledig?

Jag håller med om att han skulle vara en tränare för Timrå, men inte i dagsläget. Personligen anser jag att man ska behålla Challe säsongen ut, för att sedan göra en utvärdering. Om resultatet är för skralt så borde han få gå, till förmån för någon annan (Thornberg eller Gradin t.ex.). Fast det viktigaste beträffande tränare är att det inte blir en karusell likt den som ägt rum i GIF Sundsvall under 2000-talet, utan att man satsar på kontinuitet.
Kommentera

Sv: Silly season 08/09
Hahl Bundy: Johan Tornberg är välkommen hit upp.
Här hotar vi inte folk. vad är det för ena skitsupportrar?
Nää, här uppe här snackar vi skit o dissar folk längs med fotsulorna.
Det är supportrar det!
Kommentera