1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1098265

Sv: Challes sätt att leda laget?
John K: Jag har funderat lite på hur spelarna tar Challes pajasfasoner i intervjuerna, både i matchpausar och efter matcherna. Vi ska inte tro att spelarna inte både hör och läser Challes tillmälen. Vad han säger till spelarna i omklädningsrum och på träningarna det vet vi inte, men vad han kallar dom i media, det vet vi.
T.ex. i går efter förlusten mot SSK fick han frågan "-vad behöver ni träna mera på?" Challes svar "-ishockey." Roligt? Nej inte ett dugg.

Han har också inför journalister, både från TV och tidningar uttalat sig om sina spelare och kallat dom isprinsessor och primmadonnor.

Humor? Nej detta är att pissa på sina egna och vilken respekt åtnjuter man med det beteendet? Hur skall grabbarna kunna ta honom på allvar? Kanske det till och med är så att vissa av dom blir ledsna, t ex när man efter en dålig match får höra eller läsa detta. Vad händer då med stämningen i truppen?

En av de viktigaste sakerna en ledare har att göra är att respektera de han är satt att leda.
Därför Challe, -lägg av med dina fånerier och pajaskonster, du är inte rolig länre! Vi trogna fans lider med laget.



John K @ Sundsvall Idag kl. 16:34 | | Permalänk




JOHN K! hur kan du tro för den blindaste sekund av att spelarna blir ledna av att bli kallad isprinsessor? Jag tror att challe som är den största ledaren geno tiderna i djurgården vet precis vad han kan säga till vem. Spelar man dåligt är de klart man ska ha kritik! gör man inte sitt bästa i byte byte efter byte så är de klart man ska bli påmind om det. Sen kan de ju vara så att laget är ett gäng överbetalda skitungar som inte bryr sig i vad vuxet folk säger inte lyssnar helt enkelt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Challes sätt att leda laget?
Leffe: Håller med dig spelar man som man gjorde igår "kärringhockey med handväska" ska man fan i mig få höra det oxå tål man inte det så börja med nån vävkurs. Bara bra att challe säger vad han tycker och inte uppför sig som en trög norrläning som inte törs öppna käften. Det finns inte en tränare som kan trolla med den här skit truppen linkan och johansson snålat till sig spelare försvinner varje månad men dessa dårar gör inget bryr sig inte. Grattis nubben du fick rätt de du sa till mig omöjligt att ha att göra med styrelsen.
Kommentera

Sv: Challes sätt att leda laget?
Leffe: Självklart tycker jag att spelarna skall ha negativ feedback för en dåligt genomförd match. Men observera! Den kritiken skall Challe ta med laget enskilt, inte med fjasktermer via media. Det räcker att han medger att vi gjort en dålig match och förlorat. Hans övriga verbaliteter och uttalanden är tramserier och måste få ett slut. Det jag menar är att han inte skall försöka skämta bort en förlust, det är förnedrande och inte roligt.

F.ö kan jag inte tro att Challe är den största ledaren genom tiderna i DIF. Möjligen som spelare med C på bröstet, men som ledare vid sidan rinken, nej det har jag svårt att tro.
Kommentera

Sv: Challes sätt att leda laget?
Leffe: Herregud, du har "hört" att någon blivit kanonfull? Jag träffade iaf axelsson, bagarn och hynning på lördagkvällen och alla 3 var i stort sett spiknyktra, vad är det för fel med att gå ut och ta en drink efter en skön seger med 3 dagar till nästa match?
Kommentera

Sv: Challes sätt att leda laget?
Leffe: ja det vore ju fruktansvärt om dom skulle bli ledsna .. ledsna kan barna i min sons hockeylag kosta på sej att bli.. dom är 5 år.. nu pratar vi om yrkesmän som begick tjänstefel i går och vart dissade av chefen .. dom gjorde inte de jobb dom är betalda för att göra .. lessna .. ojojoj .. ja inte undra på att det finns så lite stora ledare i detta land ..
Kommentera