1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582269 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1099331

Sv: Sparka Linkan och Robban-tråden
Mackelito: Hmm... Jag försöker inte på något sätt att bortförklara saker och ting. Jag ger bara min synpunkt. För mig är det, nära nog, obegripligt hur en sportchef arbetar. Vilka tider har han? Vad gör han på dagarna? Hur ofta och mycket har han kontakt med spelare och agenter? Och så vidare. Utifrån mina ringa erfarenheter i det arbetet grundar jag mina åsikter. Jag väljer helt enkelt att sätta min tillit till Linkan och Robban. Dom är nog faan i mig mycket bättre än dig eller mig där. Det kan vi väl komma överense om direkt, eller hur?

Utifrån den inställningen blir det, tycker jag, jävligt svårt att sitta på sin höga häst och kasta skit på folket. Man har liksom inte det privilegiet. Visst kan man vara besviken och så. Det har man rätt till. Men att sätta sig över någon och påstå att dom minnsan inte gör ett ordentligt jobb och är inkompetent är lite väl... Handlar väl lite om hur man klarar av besvikelsen, hur man reagerar som människa.

Men man måste kunna sansa sig när man inte har en endaste jävla inblick i hur organisationen fungerar. Vad är det som säger att det just är Linkan som hindrar en värvning? Kan ju lika gärna vara Challe som anser att laget är tillräckligt starkt och att han inte vill ha in nån ny. Eller att han är riktigt jävla kräsen och vägrar att ta vad som helst? Kan ju vara TJ som vägrar släppa till pengar till Linkans förslag, eller hur?

Jag hoppas av hela mitt hjärta att Timrå och Linkan hittar nya spelare som kan komma in och bidra till att Timrå vinner och i slutändan går till slutspel. Det gör jag verkligen. Visst känns våra sportchefer svagare än föregångaren, absolut. Kompetensen är inte riktigt lika hög.

Vi får väl se vad som händer. Efter säsongen ser vi om du har rätt. Då först ser vi hur det hela har fortlöpt och om Linkan är kapabel att värva nått bra eller inte.

Vi är överense om att vi behöver värva nytt. Bra så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sparka Linkan och Robban-tråden
Kerstin_k: Har vi inte "privilegiet" att kritisera Linkan?

Stockholmssyndromet sprider sig i gästboken...
Kommentera