1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582274 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1099369

Sv: Sparka Linkan och Robban-tråden
RocknRolf2: Nu har jag i och för sig inte lobbat för att Linkan skulle vara en överjävligt bra sportchef. Inte en gång ikväll, inte en gång i år. Jag har mina tvivel, helt klart.

Men att trycka på sig dumstruten, stirra sig blind genom det lilla hålet längst upp på den är naivt och dumt. Jag tror nämligen att det är fler omständigheter i hela den här kråksången än Linkans kompetens eller motsatsen. Men det är få som klarar av att se det.

Men du tycker alltså att det skulle funka lika bra med nån här ifrån som sportchef? Ärligt talat, hur många här inne har spelat elithockey? Hur många har varit med i kontraktsförhandlingar? Hur många här vet ens hur ett kontrakt inom ishockeyn ser ut? Hur många har hållit ett sådant i handen? Hur många här inne har ens varit kontraktsbunden till någon ishockeyklubb?

Kom igen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sparka Linkan och Robban-tråden
Mycket gnäll på Linkan/Robban, men den som ska sågas är direktör TJ. En riktig diktator som de flesta verkar ha tröttnat på, t o m vissa spelare, då han vill ha ett finger med i allt och då menar jag ALLT. Det skulle inte ens förvåna om han ligger bakom korvinköpen. Är det nån enskild individ som ska bära ansvaret för att klubben befinner sig på dekis så är det han. Mannen som för närvarande är större än föreningen, iaf i hans värld...
Kommentera