1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582217 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1099470


Svarskommentarer

Sv: Sparka Linkan och Robban-tråden
Tyvärr är det nog som de flesta här säger, det är inte Linkan och Robban
som är det stora problemet, TJ sitter och håller i börsen och släpper inte några slantar.
Vi tar alla för givet att pengar finns, men VET vi hur det eknomiska läget är i Timrå IK idag, hur har man bundit sina pengar?
Vem vet, timrå kanske inte har pengarna på bankboken för att kunna plocka ut vid behov, man kanske spekulerat lite och har bundit i några Carnegie fonder eller något, ja då finns inte så mycket kvar...

Själv så börjar jag tröttna på att vår förening pissar på oss supportrar med sina uttalanden om att vi skall vara ett topp 4 lag, som det ser ut nu så är min egen målsättning iallafall att jag skall slippa se vårat kära Timrå IK i kvalserien, allt annat är en bonus, Timrå IK:s trupp nu är inte bättre.

Många hävdar att tabellen är så jämn så att det är inga problem, men titta på statistiken under låt säga nov-dec, då är timrå ett mittenlag poängmässigt men man ligger ändå trea från slutet, problemet är att alla lag slår alla, och då är det svårt att klättra.

TJ om du läser detta, se till att förstärka laget INNAN det är försent, själv tänker jag inte betala en spänn till till föreningen förrän du tänker satsa på ett ELITSERIE LAG.
Jag hoppas verkligen Linkan och Robban mörkar om sin scouting resa och att det är NU vi ska ha hit spelare, dom lär nog inte få så lätt att hitta allsvenska spelare till nästa säsong.

Pajasförening...

Medgångsupporter? nej det tycker jag inte.
men en förbannad supporter är jag, att vi har en sån handlingsförlamad herre som sitter och bestämmer längst upp.

Godjul och Sanktalucia

Ps. Grattis till dig Wandell det är du värd.
Kommentera