1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1104165

Sv: Silly Season 09/10
Tikinmyheart: Då missförstår du mig helt. Tenkrat är en spetsspelare, men saknar ibland det där lilla extra om man kan uttrycka det så och därför är han inte särskillt intressant för andra lag, iaf inte för topparna, och de övriga finns det ingen anledning att gå till. Han är en målskytt som gör lite för lite mål och han har också en tendens att försvinna lite väl mycket från match till match/under matcherna för att han ska vara attraktiv för de allra främsta. Likförbannat så tillför han mycket under sina bästa stunder och är helt klart en spelare som jag vill se kommande säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Ambroo: Håller med ang Tenkrat. Tror inte något av de fyra rovdjuren(VF, FBK, HV, LHC) är så speciellt intresserad av Tenkrat. Är dock i rätt omgivning en målskytt och jag hoppas han stannar ytterligare nåt år i TIK.
Så gör klart med Tenkrat snabbt så blir det i alla fall en positiv signal om laget inför nästa år.
Sen vore det en dröm att få en toppback klar inför nästa säsong(av defensiv art) men tyvärr känns det mera som en dröm. Hoppas dock jag har fel där pga min för närvarande negativa syn på lagbygget inför nästa säsong.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Ambroo: Jag tycker Tenkrat är en hårt jobbande forward i varje match. Däremot är han sönderläst av de flesta lag. Han har som du säger inte så många variabler i sitt spel.

Jag vill också att han stannar men blir inte förvånad om han åker hem. Däremot blir det intressant att se hur man gör med backsidan. Förlänger man med Lotvonen och Jonsson? Att Persson försvinner är väl ingen högoddsare.
Kommentera