1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1109120

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-01-08
Hahl Bundy: Ha,ha,ha... ...Ja du, Bagarn's tilltag såg jag ej så jag vet inte hur tydligt man skall tolka det som en protest emot just sekretariatspersonerna. Johan andersson och alla andra ishockeyspelare vet mycket väl att det inte sitter någon videodomare i sekretariatet utan vi har överallt ett gäng beståendes utav bl.a. utvisningsbåsöppnare, tidtagare, speaker, statistiknedskrivare, typ. (och någon mer eller mindre ansvarig).

Jag personligen skulle förstå tilltaget eftersom vi på något sätt är den förlängda armen av det domslut som videomässigt gick laget emot.
Inte heller skulle jag kalla till mig domaren för att försöka få busen utvisad även om vi matchfunktionärer har samma "status". (dumt ord, försök förstå mig rätt nu) Det innebär att om någon spelare skulle få "lepra" och gasta och gå an emot som exempel mig så innebär detta att domaren kan göras uppmärksam på detta och straffa som om han själv blev attackerad. Vi är således lika fridlysta eller vad man nu skall kalla det om jag nu förstått det rätt. Något som retar gallfeber på mig personligen är när vi gör vårt jobb oklanderligt och sedan i pressen dagen efter blir beskylld för amatörsmässigt uppträdande alt partiskt uppträdande av en spelare i motståndarlaget.

GRRRRR!!!! Fjollor och dåliga förlorare har inget att göra i ishockeyn och förtjänar absolut INTE min respekt.

Alltså, frustration under match är jätteförståerligt åtminståne för mig.
Att "lipa ut i media" dagen efter och försöka hitta syndabockar som inte finns... ...NOT...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-01-08
pratarn: Det var lättare i frustrationen att skjuta mot den "förlängda armen" än att försöka pricka måldomaren på 5 våningen.
Protesten noterades iallafall. :)
Kommentera