1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1109362

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-01-08
NuMo: Men vafan ska domaren säga då? Att videodomaren dömde fel IGEN? Klart som fan han måste falla in i ledet på det här målet.

Öppna ögonen snälla. Det är så mycket politiskt tänkande med i spelet så det finns inte. Och jag kan nog erkänna att jag också dömt mål om jag varit videodomaren, men inte för att det är spark för så jävla enkelt är det inte. Jag hade varit arbetslös om jag dömt mål, tack vare Ängelholmsmatchen. Det blev lugnast så här. Hockeysverige slapp gnället från Jönköping den här gången, alla utom Timrå tjänar på det.

Sen att det har en jävla betydelse för striderna om slutspels- och kvalspelsmatcher, har en mindre betydelse.

Men återigen, den här situationen är INTE lika självklar som Abbots godkända mål. Den här situationen gav möjlighet att döma åt båda hållen utan att behöva möta samma kritik som förra gången.

Hade inte den händelsen i Ängelholm ägt rum så hade förmodligen Tenkrats skridskomål godkänts, och om den inte hade gjort det så hade diskussionerna blivit jävligt stora och Timrå hade istället kanske kunnat räkna med att få upprättelse senare i nån match framöver om tillfälle gavs.

Näe, fixa en TV till huvuddomaren så han kan bedöma det videogranskaren gör. Då är det åtminstonde bara en och samma person som man kan kritisera för såna här grejer. Men då måste vi ju avskeda folk i dessa tider, sen så vill garanterat huvuddomarna ha mer lön också för sina nya uppgifter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-01-08
andyo: Jag pratar bara efter vad jag själv ser. Att det är spark. Hade jag inte haft en repris i slow motion så hade jag antagligen inte sagt så.

Just därför är det inte ett mysterium för mig att domaren ser vad jag ser.

Du är kanske emotionellt engagerad till den grad att du inte klarar av att se saken rationellt. Vad vet jag.

Jag förstår känslan när ni tappar poäng i viktiga skeden, men kan bara beklaga.


Någon konspiration tror jag inte på.
Kommentera