1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1109376

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-01-08
NuMo: Jo det är väl det som är min nackdel i detta, att jag inte kan klassas som neutral och per automatik så kan inte mina åsikter det heller.

Men men, det är inte hela världen. Det är inte videogranskarens fel att Timrå får kvala eller missar slutspel om det endast skiljer nån poäng mellan Timrå och ett annat lag. Det är lagets fel, man har inte presterat tillräckligt bra i tillräckligt med matcher och det väger tyngre än detta. Men likt förbannat så skulle det kännas jävligt surt om det blir på det viset, helt klart. Och om det är Rögle som är det laget som innehar placeringen mellan Timrå och ett streck med endast ett par poängs marginal, ja då jävlar kommre det svida in till benmärgen hos många.

Jag är också väldigt konspirationskritisk. Mest på grund av att det alltid finns en mängd motbevis till dessa radikala teorier (men som nästan alltid förblir dolda). Men när det gäller Elitserien så har jag aldrig sett röken av något som motbevisen. Och nu pratar jag inte om just den här händelsen, utan i det stora hela. Det är jävligt mycket konstigheter ibland.

Men jag ska försöka återkomma i nått lämpligt tillfälle då Modo blivit orättvist behandlat om det så gäller bortdömt mål pga spark eller allmänt okonsekvent dömande under en eller flera matcher - då jag också sett matchen. Och eftersom det bara finns ett fåtal andra lag som jag håller mindre om hjärtat så borde jag inte kunna bli anklagad för att vara okonsekvent i så fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Timrå IK 2009-01-08
andyo: Jag tvivlar inte en sekund på att jag själv kommer att vara emotionellt påverkad ( störd) då. Det har hänt många gånger förr och det komemr säkerligen att hända igen. Du är välkommen.


- Är inte HS, communityn över gränserna fantastisk?
Kommentera