1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1109754

Sv: Timrå IK - DIF 2009-01-10
250kg kärlek: Moe bra idag? Jag såg matchen på plats idag (som vanligt) och jag tyckte att Moe och Wandell var helt jävla kass, men skit samma det blev ju 3p och det behövdes verkligen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - DIF 2009-01-10
Baker: Moe var ju klart bäst av backarna, iaf med puck. Det finns ingen i laget som vågar hålla i den som han gör idag och det finns heller ingen som kan leverera så öppnande och så oväntade passningar. Sen att det blir fel och lite för mycket ibland är lätt att ha överseende med när man ser hur han gång på gång vågar som om ingenting hade hänt.

De fanns dock ett par som inte riktigt höll nån vidare hög klass idag och det var främst Skogs och Erixon, men även Lotvonen. Att se hur de två förstnämnda agerade vid målen räcker för att ge dem underkänt och den sistnämnde förnekar sig sällan. Maken till seg och omständig har sällan skådats och hur han sen kan få spela poweplay är en gåta.

Men varför gnälla? Nu gläds vi åt tre poäng och ett tryggare avstånd neråt!
Kommentera

Sv: Timrå IK - DIF 2009-01-10

Baker: Mmm, jag såg matchen från tv-soffan. Även om detta inte var Moes bästa som hävdar jag ändå att han var helt okej. 24 minuters speltid och +2 är ett facit som speglar hans insats rätt bra.

Sedan är det så att om man hela tiden vill ha pucken så får man räkna med att det kommer ett och annat misstag. Men det kan jag ta.

Kommentera

Sv: Timrå IK - DIF 2009-01-10
Tänka sig att DIF ska vara så jävla pinsamma varenda gång de visar upp sg någonstans. "Mesta mästarna"... My ass! Sveriges mest menlösa gäng, skulle jag säga. I två periodpauser var deras följe ganska roliga (hade en del snack med dem i pauserna angående deras maskeradtema bland annat). Men så i sista "perren" så visade de sitt rätta ansikte. Fjortis-vakterna (enorm kritik till dessa som silar mygg och sväljer kameler) släppte igenom ett par aspackade apor till TIK-klacken, apor som enbart sökte bråk och försökte sparka ner TIK:are kring trumman. Dessa avfärdades dock mycket enkelt på några sekunder och ordningen var återställd. På isen lekte Timrå bort aporna fullständigt och att segersiffrorna stannade vid endast 4-2 var närmast ett hån mot de våra...
Kommentera