1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581691 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1111507

Sv: Nu händer det saker
Laken: Vilket svammel!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nu händer det saker
RocknRolf2: typ :P samma i den här

"Timråfans, Stefan Lindqvist, Charles Berglund och Thomas Johansson tyvärr. Tom Wandell kommer inte att spela i Timrå IK säsongen ut. Enligt säkra källor gör han de väldigt bra på träningarna i Dallas och Dallas tränare Dave Tippet säger
Dallas-ledningen fortsätter att ösa beröm över svensken, som man haft utlånad till Timrå.

– Vi tyckte att det var bättre för hans utveckling. Han har gjort en stark säsong där, så nu är vi nyfikna på vad han kan prestera på den här nivån,

Jag säger de nu de blir inget mer Timrå för Wandell om jag tyder dessa ord rätt.

Detta gör att antingen spelar Timrå kvalserien eller så öppnar Thomas Johansson plånboken som alla Timråfans väntar på. Thomas och Linkan visar inget som ett timråfan vill se, Timrås publik vill se nyförvärv, pengarna finns, publiken stödjer laget, men Johansson vill inte värva.

Intressanta spelare? PETRI KONTIOLA han sägs vara nära en lösning från Chicago just nu, och Timrå är med i bilden fast, KHL lockar också enligt rykten. Men Timrå måste betala en riktigt bra peng för denna klasscenter laget behöver.

Fast vad vet man Timrå spelar kanske AS hockey nästa säsong, även fast jag inte tror de. Tror Timrå spelar slutspelshockey i mars-april. Men vad vet man? En ny center behövs. För Wandell kommer inte tillbaka! Och om han mot förmodan skulle göra det, så har man grymt bra centrar i uppställningen!
"
Kommentera