1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580937 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1119358

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Jo håller med dig där absolut - men från min sida är min smygmobbning ganska så uppenbart på skämt när den väl sker. Det är ju aldrig ok att legitimt såga olika typer av människor, men ja då det handlar om skåningar, i varje fall ifrån min sida, känns det som om det hamnar på en annan nivå liksom - det är inte på blodigt allvar då det oftast (så uppfattar jag det generellt hos många andra med) handlar om dialekten som man gör narr av med glimpten i ögat.

T.ex. mina kompisar som är skåningar tycker det är kul när jag försöker snacka som en skåning och då kontrar de med en massa skotersnacksnorrländska. Det är på den nivån. Jag tar absolut inte illa vid mig när någon här nere påpekar min norrlänska och skrattar gott till den - men vissa kanske reagerar annorlunda.

Man måste nog vara tydlig och läsa av läget innan beger sig in på skåninggrejen hehe... Det vissa kan tycka vara roligt, kanske andra ser som ett påhopp. Med handen på hjärtat så tycker jag skånska är småmysigt men samtidigt lite störigt haha.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
På något sätt tråkigt om Skåningarna gick i KK.
Kommentera