1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580949 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1119370

Sv: Vi älskar Zäta!
12 års kontrakt, det är sjukt det. Är det någon i NHL som haft längre kontrakt?? Inte i Detroit iaf. Att han skulle spela i TIK något mer är knappast troligt, jag blåssar upp ett kärt ämne igen, tröja i taket eller inte?? Han har faktiskt inte gjort så mkt i TIK det är först efter han lämnade TIK som han blev den han är idag. Å andra sidan är ahn en av världens bästa nu och kanske några år till framåt??
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vi älskar Zäta!
Red Rocker:

Z:as målsättning i dagsläget är naturligtvis att fullfölja de 12 åren men sen vet man ju aldrig vad som händer, vilken utveckling han får. Detroit räknar med Z:a som en stomme att bygga laget kring, en lagkapten.

Blir utvecklingen mot all förmodan inte så gynnsam eller om han går en framtid likt Foppa till mötes, ja då lär nog de 12 åren vara förhandlingsbara.

Men lite känns det som pest eller kolera när vi i Timrå har att hoppas på ett misslyckande för att få tillbaka honom. Själv väljer jag nog att acceptera hans dröm och inse att vi inte lär se Z:a i svensk klubbhockey någonsin mer som aktiv.

Tröja i taket eller inte? Svår fråga, hans tröja hänger redan i taket i Modin/Zetterberg hallen (underbart namn, så fantasifullt och inte alls omständigt) och inte har han väl gjort så mycket som senior för NSK annat än mycket god PR.

Han var ju högst delaktig till att se till att vi fick ES-hockey efter 18 år i Timrå och förknippas starkt med klubben så jag tycker nog det vore motiverat. Men jag förstår de som argumenterar emot, någon trotjänare hann han ju aldrig bli....
Kommentera

Sv: Vi älskar Zäta!
Red Rocker: Längsta kontraktet i NHL historia skrev nog Rick DiPietro på i September 2006 för NY Islanders. 15 år för 67.5 miljoner dollar.
Kommentera

Sv: Vi älskar Zäta!
Red Rocker: Sen kan man inte vara säker att han kommer att förfölja
kontraktet heller, om han följer det i 8-10 år så kan dom säkert komma överrens om han skulle vilja åka hem och vinna ett sm-guld;)
Kommentera