1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580587 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1121432

Sv: Silly season 08/09
Ja, Modo börjar se lite intressanta ut. Intressant också att laget vars supportrar efter kvartsfinalförlusten skrek om främlingslegioner, finnkolonier o dylikt nu är uppe i tvåsiffrigt på legionärskontot. Schmuckert. Man snor tydligen inte enbart Moras avlagda tränare, man snor värvningsfilosofin också.

Och Timrå står nöjda i stormen. Hm. En back hade ju suttit fågel, onekligen. Men nu är det som det är. Så länge vi slipper köra Jonsson/Lotvonen så får man vara nöjd.

Hoppas på en ordentlig urladdning i eftermiddag. Vibbar dock slaktömning. Stort frågetecken för Backlunds förmåga att bryta ihop och komma igen. Detta kommer aldrig ens vara i närheten av att gå vägen med mindre än en stark målvaktsinsats.

Annars: fortfarande urlakad sen torsdagen. Den smällen visste sannerligen var den tog. Ge hit ett uppehåll nu. Detta är inte roligt längre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 08/09
Bragd-Birger: Jo, onekligen ovant att se så många finnar i laguppställningen. Dock skulle jag vilja skippa teminstingen Snällman, kanske Tuokko. Hoppas Torkki blir den 'elaking' vi såväl behöver, i ett eventuellt slutspel. Nu verkar ju ALLA vilja spela med MoDo.
Kommentera

Sv: Silly season 08/09
Bragd-Birger: Känns redan bättre då Moe kliver in i handlingarna istället för Lotvonen. Undrar om inte Kimmo lider av någon skada. Han är verkligen under isen och har så varit en längre tid (med några få undantag).
Sedan blir väl jag halshuggen när jag säger att jag hoppas att Dennis Persson kommer tillbaka. Han kan gärna ersätta Robin Jonsson. Det kan inte bli mycket sämre och dessutom slipper vi att spela BP p.g.a. puck out.
Kommentera