1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582413 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1130926

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2009-02-21
Mr DJ Hemp:
Som sagt..Vi har till 99% alltid kommit överrens..

Att jag väljer att påpeka att vissa skribenter mer eller mindre klagar på det mesta när det gäller Timrå IK är att jag börjat att få nog av detta jävla gnäll..

En del av dessa stjärnor tror att Timrå IK vinner SM guld efter en seger och när laget förlorar ska alla sparkas..

Ta matchen ikväll..De flesta vet att Södertälje inte är en favoritmotståndare
Ändå gnälls det som fan..Jag är överlycklig attt vi tog en poäng ikväll..

Som sagt..Jag är bara trött på allt jävla gnällande..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2009-02-21
gud:

Jag har personligen också ganska svårt för alla dessa humörsvängningar. Minns bara när vi låg under med 3-1 mot SAIK borta i november(?). Alla var så äckligt förbannade och ville sparka varenda jävel i TIK. Sedan vände vi och vann mot alla odds och satan vad alla kritiska röster försvann all världens väg. Håller därför med dig på många sätt och vis. Men har samtidigt svårt för de personangrepp som pågår här. Anser själv att vi TIK-fans är ett jävligt bra gäng och att vi därmed inte bör bråka så mycket inbördes. Nu går vi troligen till slutspel i år igen och då anser jag att vi rödvita ska hålla ihop. Varenda jävel av oss vill vinna det där guldet och jag tror att det blir lättare om vi alla håller ihop. Känner personligen en jävla kampvilja - vi mot dem!
Kommentera

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2009-02-21
gud: En poäng ikväll var värt oerhört mycket och leder förmodligen till säkrat slutspel. SSK är ett av få lag som slagit FBK den senaste tiden på hemmaplan och även om man inte har några smickrande resultat borta så känns det ändå som att SSK är på väg uppåt form och spelmässigt. I dagsläget känns SSK som ett ES-lag nästa säsong medan jag skulle vara betydligt mer orolig ifall jag var Modoit. I SSK finns potentiella matchvinnarmålvakter i en KS något som saknas i både RBK och Modo.

Vidare är det svårt att inte hålla med om att de flesta TIK-skribenter ser allting svart eller vitt. Visst kan man tycka att ett Timrå som kan säkra slutspel och haka på kamp om fjärdeplats borde kunna gå ut och knocka ett avhängt SSK, men med det bortaspel som presterats i år kombinerat med bortafacit mot SSK så är man ändå nöjd med en pinne. Jag tycker desutom vi genomför en bra bortamatch men där vi slarvar bort matchen med att inte utnyttja PP på ett bättre sätt.
Kommentera

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2009-02-21
gud:

När man gör sitt jobb bra får man beröm, när man inte gör sitt jobb då får man inte beröm. Svårare än så är det inte.

Att vissa tror att Timrå IK vinner SM-guld efter en seger det är sånt där barnsligt patetiskt rent jävla skitsnack som Modoiter håller sig med.

Och alla ska sparkas? Jag har på min höjd kritiserat 3-4 spelare och det har jag konsekvent gjort under säsongen. Skogs har spelat upp sig och håller nu en bra standard däremot så vill jag fortfarande bli av med RJ, Backe och Lotvonen. Backe har varit jämnare på slutet men det är dags att gå skilda vägar, jag tror som sagt att det är bäst både för oss och för honom.

Favoritmotståndare eller inte om alla är där till 100 % så vinner vi lätt det syntes vissa glimtar i matchen men överlag var det för tamt och därför gick det som det gick.

Jag är nöjd med poängen eftersom den betydde nytt kontrakt. Men jag blir bitter när vi ger bort sådana här matcher eftersom jag vet att kapaciteten finns och är så mycket högre, då borde också viljan finnas nu när slutspelet nalkas. När MPS går ut och säger att de ska försöka spela lika bra borta som hemma och de gör en sådan här insats då har jag svårt att vara nöjd med matchen i sig även om den vunna poängen så klart var viktig och skön.
Kommentera