1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1132146

Sv: Apropå nånting...
Är det inte så att vissa har tagit ut slutspelplatsen i förtid ? Själv är jag in i h-e nervöös för att det ska bli en skräckföreställning på lördag. Jag får bara flashbacks av tidigare års nesliga misslyckanden, inte bara för Timrå utan även för en del andra lag i liknande läge. Alltså , Timrå har haft möjligheten att säkra slutspelsplatsen i två matcher i rad, men inte fått till det. Ynka en poäng på tvp matcher varav en hemma och en mot seriens svagaste lag, låt vara borta, men som andra lag lätt inkasserat 3 pinnar mot. Så länge man inte slår i den där jämra matchbollen ökar risken att det går käpprätt åt skogen. Har Timrå tappat formen och börjat darra inför avgörandet ? Man kan undra. Timrå har inte varit riktigt att lita på i år, har varvat hyfsade insatser med rena bottennapp, så inte känner då jag mig säker på att man ska kunna ta den nödvändiga poängen för att säkra slutspelsplatsen. Brynäs är väl i kris också skulle jag vilja påstå, hade det varit i EON som matchen gick hade jag känt mig lite mer optimistisk, men borta , huuh.

Apropå sumpningar av givna lägen, t.ex. Moras genomklappning förra året som för deras del bar rätt ner i superettan. Eller Malmoes debacle i KS. Det är lite vinna eller försvinna som gäller nu i de resterande två matcherna i serien. Tittar man trendmässigt så har Timrå svajat en del tidigare utan någon längre direkt formsvacka, så möjligen kan det komma en liten peak igen. Å andra sidan kan det lika gärna vara Brunäs som får till det. Jag tror hemmaplan är en helvetisk fördel i såna här matcher. Det är väl typiskt för Timrå i år att det fan i mig inte går att få en lugn stund, men jag räknar kallt med att ingenting är avgjort förrän på lördag. Timrå får spela en helt avgörande match mot redan sluspelsklara Luleå, som spelar avslappnat och defensivt och manövrerar ut ett alltmer desperat jagande Timrå. Fan, jag känner mig som ett orakel, det är bara kristallkulan som saknas, men vad jag önskar att det inte blir så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
U137:Lugn i båten nu,vi vinner på Torsdag!Efter en knallhård match så avgör Dennis Persson i slutet av tredje perren i fem mot fyra med en grym stänkare från blå,ridå ner i Läkerol!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
U137: klart de är så . vi hade fyra 'matchbollar' nu är det 2 kvar . En kompis till mig säger att det är klart , men börjar man tänka så kan de gå fel , riktigt fel . Hoppas grabbarna kan fokusera en match i taget .
Kommentera