1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1137414

Sv: Kvartsfinal 2009
Välkomna till Jönköping skoterraggare ! Horribelt att påstå att en olyckshändelse skall leda till avstängning , hade FJOLLAN Lotvonen stått upp och tagit en tackling som en man så hade de ej skett . Hade domaren tagit en soklar timrå-utvising som det var några sekunder innan så hade de ej hänt .. Måste vart skönt att Sören Persson gav er segern . 2-1 målet skulle ju inte ha godkänts då en timrå spelare tacklade och skadade Hv backen Johan Björk , men inte gnäller Hv fansen om den smällen och skadan ! Ni bara gnäller ! Finns inget att göra annars uppe i Lappland förstås ! Sen så smällde en timrå-spelare på Hv backen Pelle Gustafsson fult vid sargen så att han huvud svängde rejält , men de nämns ingenstans ! Ska bli kul å se kärringen Challe gnälla på domaren i morgon , för jag tar de för givet att Hv skall ha domarens hjälp i morgon då hade dömde bort Hv i går . Men ni kan väl ej erkänna det att Timrå knappt åkte ut medans han tog ut Hv spelare för allt .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2009
Kakelmannen: Jag tänkte ge mig ut att jaga isbjörn nu innan solen går upp, men sen kan vi älska...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
Kakelmannen: ja du kakelmannen . min gamla kompis från i fjol .. kolla på matchen en gång till tycker jag . noga .
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
Kakelmannen: Inte nämts? Ni supportrar av HV har ju inte gjort något annat än gnällt om de två situationerna sen i torsdags... Du är bra skum du...
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
Kakelmannen: Själv tycker jag att det alltid är lika roligt att höra folk från södra delarna av Sverige visa sina geografikunskaper. Måste ju vara helt andra kriterier för att få godkänt iaf. Timrå i Lappland haha. Aja det måste ju finnas någonstans för alla dumbommar att bo också :)
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
Kakelmannen: Tacklingen Sundh gav Gustafsson var så snygg o så klockren, och Gustafsson själv klagade inte och inga protester kom från hv båset så sluta grina nu och gå o läs bibeln, sjung en psalm vettja.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
Kakelmannen: Det är läskigt att individer med en sådan snedvriden verklighetsuppfattning som dig, får vistas i det fria. Rättsväsendets totala misslyckande, personifierad.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
Allt handlar om Hv kan nå sin bästa nivå . Hv har vart ojämna under säsongen , Spelar Hv på topp kommer man lätt vinna alla hemmamatcher och sno en match uppe i Lappland .
Kommentera