1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1139573

Sv: Kvartsfinal 2009
RocknRolf2: Jag tror inte riktigt att du förstod det där. Det var en överdriven känga/hyllning. Många sågar samma spelare omgång för omgång, men när "stjärnorna" viker ner sig när det gäller som mest då är de ändå i stort sett befriade från kritik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2009
Ambroo: Jo, jag förstod var du menade. Eftersom du skriver "när stjärnorna viker ner sig när det gäller som mest" är det däremot tveksamt om du förstod vad jag menade. Se på säsongen som helhet. Om det är de här första tre kvartsfinalmatcherna som är de som "gäller som mest", då kommer vi aldrig förstå varandra.

Visan lär väl återupprepa sig med RJ. Han gör ett ok slutspel, blir hissade till skyarna för det och merparten glömmer bort att han har vikit ner sig 90% av säsongen. Spelar Skogs och RJ i Timrå nästa säsong kommer backsidan INTE bli bättre. Då går vi mot tuffare tider
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009

Hmmm det är tamefan som att se ett helt annat lag när Timrå lirar på hemma respektive bortaplan.

Jag vågar mig inte på en analys annat än det jag tycket mig se är ett lag som på bortaplan blir mer försiktiga och försöker lira mer defensivt och avvaktande än dom borde. För låt oss vara ärliga, Timrå IK suger på att spela av matcher och spela defensivt. Nej vår styrka ligger i att vara ett offensivt lag som gör livet surt för motståndarna.

Anfall är bästa försvar brukar det heta. Varför glömmer grabbarna i laget bort det då man spelar på bortaplan?

Kommentera