1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581407 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1140795

Sv: Kvartsfinal 2009
Åh herregud jesus kristus. Det är allt jag kan säga till dig i detta nu. Skriv inget mer nu, jag blir bara så förbannad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2009
Ambroo: Vi har glidit isär lite du och jag känner jag ;) Åtminstone lite. Syftar bl a på Åkerlund när det visade sig att han skulle stå. Du var väldigt oförstående medans jag var helt iskall och förstod varför osv, osv.


Apropå Åkerlund. Hmmmmm. Vilken förbannat bra match han gör och vilken säsong han har gjort, trots så få matcher. Han är en matchvinnar målvakt som svarar för idioträddningar på ett fantastiskt sätt. Han räddar oss och är helt fenomenal. Jag blev faktiskt förvånad själv i TV-soffan. Nästan lite rörd också. Vet inte om jag sett någon snabbare målvakt någonsin (ja man får dra på lite extra en kväll som denna).

Pyörälä är sämst på isen men blir den som avgör, fy fan vad underbart!!!! Han var så dålig att det gjorde ont i kroppen, men nu är han förlåten ;) Eftersom han fick så lite istid tycker man ju att han borde ha fått upp farten åtminstone en gång under matchen.

Tråkigt så in i bomben med Sonnie. Känns som att han blir borta länge, väldigt länge. Å andra sidan gjorde detta att jag fick min kedja till slut, även om dom lirade i sudden i måndags, och den kedjan borde faktiskt ha gjort ett mål till. Vilken målchans Hynning bränner! Men han är förlåten ;)

Pär Styf är fullkomligt outstandning där bak i försvaret! Bagarn är elitseriens bästa defensiva center!

Vi gjorde en kanonstart på matchen första 5 och borde ha satt dit en puck där. Dessutom är det synd att Skogs slagga sitter i Livs plock.

Hundarna bra igen och kedjan med Wandell skapade det lilla vi hade. Men i morgon måste fler spelare upp minst en nivå om det ska bli seger. Minst sagt.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
Skarin: Laban kan man inte ta på allvar. Kör samma tråkiga stil efter varje förlust.

Stort grattis till segern och jag håller alla tummar för er nu när BIF föll mot FBK!

Skicka Tedenby och de andra pingstpastorerna till ett hett ställe!

Holy Diver!
Kommentera