1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582828 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1144705

Sv: Silly Season 09/10
Tikinmyheart: Ja det är skönt att äntligen ha fått någon som man kan identifera sig med.

Angående privatlivet så är det elithockeyspelare vi diskuterar och dessa är offentliga personer. Dessa är ansedda som "profiler" för bla. ungdomar, och borde rimligtvis inte vare ute på krogen mer än mig. Vilka de i sin tur ligger med skiter jag fullständigt i, det är främst den osunda hållningen till spånken som jag stör mig på. Gärna tätt inpå matcher, vet dessutom att ledningen i Timrå är medveten om detta problem med vissa spelare i laget.

Men det är väl den inpräglade timrå ik mentaliteten som exempelvis Leif Boork tagit upp i någon krönika på Expressen som ligger och spökar. Det är ju ingen hemligthet varför då omogna Chrippe inte fick förnyat förtroende i TIK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
ITK och SpritTaco: Det stämmer att flertalet av spelarna är ute på krogen ibland. Dock vill jag poängtera att jag aldrig sett att någon av de varit särskilt onyktra. De tar nån öl vilket är helt okej, och så länge de presterar på isen så spelar det väl ingen roll? De kan ju inte förväntas sitta instängda i sina lägenheter mellan träningar och matcher, eller?!

Sen som någon skrev, vem eller vilka eller hur många eller hur ofta spelarna drar hem någon från krogen hör absolut inte hit. Det är deras privatliv och det bör respekteras.
Kommentera