1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578005 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1149509

Sv: Silly Season 09/10
Snoop: En sak slog mig just, eftersom det var SAIK och TIK som var mest aktuella för Eero Soumervouri kan ju detta betyda att vi vann den kampen om vi också signar Crippe , så har vi snott tre spelare framför ögonen på SAIK som får en av oss som vi dessutom inte behöver dock blir jag lite orolig närjag läser sånt här..
Har vi kanske bjudit lite för mkt för Gabbe kanske Linkan ser han som förste eller andre center måhända?

Det blev budgivning?

- Nja, jag och Micke (Engström i sportgruppen) bestämde oss för att här ligger vi och sen klev vi av." (citat från Västerbottens Folkblad)
Precis som på vilken auktion som helst så bör man bestämma sig för hur högt man är beredd att gå, för att sedan stanna och låta andra betala det man själv anser är ett överpris. Precis så var det även här; Enligt Lasse Johanssons och AIK:s preferenser så har TIK betalat mer för Gabbe än vad han är värd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Mackelito: Men vad ska han säga då? Nä vi hade hoppats på att göra ett klipp genom att inte bjuda Gabriel på ett så bra kontrakt han ville ha här i Skellefteå. Men då vi måste bjuda mer än andra lag för att få spelare att stanna kvar kunde vi inte konkurrera?

Vad är det som säger att Timrå faktiskt bjöd högre än SAIK? Vad är det som säger att inte Timrå har en högre total spelarbudget än SAIK som kan göra att vi kan bjuda ett lite bättre kontrakt? Du vet ju ingenting utan spekulerar som en 14:åring.....

Det som står i tidningarna är alltid fel, på ena eller andra sättet. Det vet jag av egen erfarenhet. Det enda man kan vara säker på är att det aldrig är fullständigt rätt...
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Mackelito: Kan detta "överpris" motsvara bagarns lön tro?
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Mackelito: TJ är ju inte direkt känd för att slösa i onödan och sen tror jag nog att Challe har mer att säga till om i centerfrågan än Linkan.

Jaja, men om man väljer att tro på allt nätskvaller så kan vi väl snart räkna in Dimman också...

Det angående Eero är väl inget nytt i sig och jag antar att fler än Mr eliteprospects har tänkt den tanken.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Mackelito: Gabbe ville ju inte vara kvar i SAIK ?

Linkan får väl kontra med att SAIK betalat för mkt för Tenkie då så står det 1-1.
Kommentera