1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582498 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1150828

Sv: Apropå nånting...
ChriZt3r: Jag måste hålla med dig också, FBK ska ha cred för att man lyckas ta hånramsorna till en ny nivå och är lite mer uppfinningsrik än vad t.ex. vi kan vara.

Stefans pappa bor trots allt inte i Fritzls källare. Så länge man gör påståenden med humoristisk vinkling så känner jag inga som helst moraliska kval. Men så ska jag alltid sätta mig på tvären när det kommer till moralfrågor också samtidigt.

Så länge HV placerar bortasupportrarna nere vid sargen så får Stefan Liv ta påhoppen. Det är den absolut enda chansen man har att påverka från den där bortaläktaren överhuvudtaget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Blev så jävla less när mitt HS flippade ur igår kväll precis när jag skulle till att skicka iväg ett genomtänkt inlägg. Surade ihop direkt och loggade ur...

Måste nu försöka ta nya tag och göra några statements:

# Det är mest skit och piss med hockeyn nu i april. Kvalserien blev till slut jävligt ointressant och vi får dras med beige-gängen Rögle och SSK även till hösten. Hade så mycket hellre sett Malmö och AIK i elitserien, så att det hade blivit mer drag och trovärdighet i serien. Jag har alltid hatat SSK, detta eviga skitlag som bara spelar skithockey och förstör elithockeyn. Lag 11 och 12 ska åka ur direkt, medan lag 9 och 10 ska kvala. Det är min åsikt.

# Jag känner mig också jävligt less på att den ena efter den andra halvdussinliraren tackar nej till Timrå IK. Medan lag som SAIK och LHF värvar som satan. Det är inte alls bra. Vi tycks dessvärre ha tappat det mesta av vår attraktionskraft från tidigare år under 2000-talet. Ja, visst har man därmed en dålig känsla inför nästa säsong - hittills. Väntar med spänning på nya påskrifter. Upp till bevis nu, "Linkan"!

# All heder till FBK-fansen. Psyka ner HV-packet till stenåldern. Precis allt ska vara tillåtet från den jävla idiot-bortaläktaren. Vill bara se dessa Jönköpings-mongon lida pin nu. Har aldrig älskat Färjestad, men i denna final är jag deras största fan. Skjut dessa småländska as i gryningen eller oavsett tid på dygnet!

Kommer precis hem från ett stelfruset läktararbete på IP i Sundsvall. Om mindre än en vecka är det fotbollspremiär i stan. Däråt går mitt största engagemang för tillfället. Men åsikter inom hockeyn tål likväl att ventileras. Tyvärr tvingades man just konstatera att äckel-HV tog ledningen i Karlstad. Skulle bara fattas att dessa... ja, man avstår tillmälen denna gång... vinner SM-guld. Kom igen, FBK, kämpa! Hata hata hata Stefan Liv!!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan:

Nämen oj så förvånande att du tycker som du gör. För mig är det en j-a skillnad att blanda in personliga saker. Så länge det häcklas på grunder som har sportslig bakgrund är jag med, olika tillkortakommanden på isen såsom t.ex. Salos vitryssland mål eller Foppas fot (som jag tycker hör till den kategorin).

Var drar du/ni gränsen då? Är det ok att häckla för ett ev. barns bortgång eller missfall eller hudfärg? Det skulle ju sannolikt påverka det också, väldigt troligt till det egna lagets fördel. Stefans pappa bor inte i Josefs källare nä, men är det inte så att bakgrundshistorien i det här fallet är att Stefan inte riktigt vet var hans pappa är? Jag kan ha fel men har för mig att så är fallet. Och då är det smaklöst, dålig bortaläktare eller ej....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sanny på plats i Karlstad. Dåligt tecken.
Kommentera