1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582183 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1152827

Sv: Sanny till FBK
En medelmåttig spelare men med det kanske största fighterhjärtat gjorde en blunder när han sa innan Schweiz äventyret att det bara fanns en klubb i ES som han kan spela i.
Shit walks money talks.

Tanken att bygga laget runt Sanny var helt rätt - nu måste man tänka om igen.

Nu får man hoppas att det startas en ny era med nya spelare som har hjärta för föreningen i åtminstone ett år eller fler. Låt Robban ta över som sportchef på heltid och bygga laget tillsammans med tränarna.

Nu får vi nog inse som Bragd Birger skrev att den lånade tiden efter Nubben är slut och ett nytt Timrå ska uppstå som får kriga om en slutspelsplats istället för att vara topp 4. Vi får med de förutsättningar som ges här faktiskt inse att vi inte kan mäta oss med de "stora" lagen i söder oavsett vad styrelsen diktar ihop för målsättning.

En ny arena är naturligtvis ett måste men för att få mer publik så krävs också en attraktiv produkt som folk vill gå och se och inte bara fullsatt på Modo-derbyna, beläggning på över 90% ett måste. Lönetak måste införas i ES för att lagen norr om dalälven på sikt ska överleva.

Senaste uppgiften säger att invånarantalet norr om Dalälven nu krupit under 1 miljon. Den trenden måste vändas. Ska Timrå överleva som ES -lag så måste publik och företag öka sina insatser. Detta gäller även alla norrlandslag.
Avtal mellan NHL och Europa måste till nu och även inkludera KHL.

Slutligen så är ju Ros j-ligt duktig på att reta upp folk speciellt oss i Norrland men han är ju bara en tyckare precis som Nyström vars käft kan få andra effekter än bara rubriker i blaskorna som de inte behöver stå till svars för.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sanny till FBK
Ice Tea: Bra sammanfattat! Ställer mig bakom i kön ang vikten av en ny arena som näst intill drar fullt match efter match, där bygger vi en bra grund med starka sponsorer och klirret i kassan som behövs för att kunna stabilisera ekonomin, samt att kunna vara med och konkurera om de tunga spelar namnen.
Kommentera