1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582311 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1152915

Sv: Sanny till FBK
Jag vill se en stor läktarflagga (en sån man hade för Bagarn) med en bild på Sanny i Timrå dräkt som klappar sig för hjärtat o där det står:
DU SVEK OSS SANNY! vid första hemmamatchen mot FBK.

Det räcker så!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sanny till FBK
Hahl Bundy: Exaktemente! Nu hoppas jag alla tankar på mesmottagande á la Hahl -08 är åsidosatta och knylan mfl totar ihop ett j-a hatmottagande till 1:a hemmamatchen mot fbk. Hata den som hatas bör, har Fanny nånsin mäktat med nåt i TIK-tröjan så inte FAN är det nåt som är värt att minnas nu! Glöm mitt förra inlägg, jag har redan gjort det....HATA HATA FANNY!!
Kommentera

Sv: Sanny till FBK
Vi är inte ensamma. För att se saker i lite andra glasögon så finns det fler gästböcker som "panikar" nu och pratar om svikare. Saxat från SSK's forum.

- "Funderat lite o nästa år kommer malmö ha ett starkt lag övertygad om att percy pumpar in tillräckligt med cash för att ta steget upp till ES,Leksand loserlaget nr 1 kan ju inte fortsätta att år efter år skita på sig när det blir KS nån gång vänder det tyvär och som det ser ut nu e de väl just nu så att brynäs,timrå,luleå värvar o vill utvecklas o bli bättre, som jag ser det e de förnärvarande skansen o rögle bandy vi krigar med om att undvika KS."

- "Om Samme den dagen han kommer hem skulle välja LHC trots att vi spelar i eliten så kan vi lika gärna lägga ner. Då är det bevisat att det inte finns någon utom supportrarna som bryr sig om den här klubben, och att alla som en gång växt upp och fått sin utbildning här som borde känna något för den har vänt sig emot klubben. Det vore sista dödsstöten. Det är redan illa nog när Wandell går till Timrå, Jocke lirar i LHC, pratas om Bergfors till Timrå etc... Samme i LHC och jag sätter in en dödsannons i tidningen."
Kommentera

Sv: Sanny till FBK
Hahl Bundy: fan nu presenterade FBK Sanny, fan fan va surt :(
Kommentera