1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1152932

Sv: Sanny till FBK
Bragd-Birger: törs man säga att sanny är tidernas mest överskattade spelare i timrå .. vad minns man . en tackling på yetman . nä jag vet att 50 procent av oss här inne är jätte besvikna nu . men va fan vi står och faller inte med sanny
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sanny till FBK
superfalle: Jag är nog inne på din linje, vad har Sanny gjort som är så OTROLIGT STORT för timrå?

Jag minns tacklingen på Yetman och den var fin, men inte gick Timrå till final det året heller.

Nä han är otroligt överskattad som spelare,,, Personligen är jag glad att få in lite nytt blod, kanske den spelaren väljer att spela resten av sin hockey karriär i Timrå?!

Sanny lämnade Timrå och varför skulle han tebax hit? Varför måste det bero på en "dålig" förening? Varför är detta slutet för Timrå? Nä skärp till och se möjligheter i andra spelare, vi kommer ändå ha 4 av sveriges bästa spelare, Anton L, Magnus P,S Eric M och Sebbe.. som dessutom är under utv.
Kommentera

Sv: Sanny till FBK
superfalle: Tja, jag minns dessutom en 6-6 match mot HV där TIK var uträknat efter 1:a perren...i följande 2 perrar var det typ Fanny mot HV. Det minns jag....bl.a.
Kommentera

Sv: Sanny till FBK
Ja, låt oss hoppas att Sanny gör en riktigt fet Lindman i FBK. Spelare som hånglar med klubbmärket och gör diverse utspel för att smöra upp supporters i brygga faller rätt djupt när dom sedan kovänder.
Kommentera