1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581474 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1152963

Sv: Sanny till FBK
mikenomad: Äh ge dig nu. Varför ska man hetsa upp sig över att Sanny har valt FBK? Är det ingen som kommer ihåg hur han spelade sista året? Nog för att han spelade med hjärta, men inte fan var Sanny sååååå jävla bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sanny till FBK
Maggan: Jag vill minnas att fanny var ett såll i defensiven det sista året, han lyckades väl inte ducka mycket av den kritiken heller. Det enda positiva han lyckades med var att mosa yetman och sånt kan man vara utan också.

Att byta RJ mot fanny hade varit en positiv förändring men den hårdhet han bidrar med kan andra täcka upp, hans luckor i defensiven likaså.

Vad som är förvånandsvärt positivt för fannys del är väl att han har lyckats höja sitt marknadsvärde markant men i slutänden så tror och hoppas jag att hans sejour i FBK kommer att bli ett fiasko...för båda parter. Om han hade gått till Timrå hade man kunnat ha överseende med hans defensiva brister, nu när han har gått till FBK så är det allt jag kommer att minnas av honom.
Kommentera

Sv: Sanny till FBK
Maggan: För att vi tikare ska bevisa att även vi behärskar lite äkta läktarkultur och, som t.ex knylan och DJ Hemp så varmt förespråkar, minsann kan hata motståndare precis lika tufft och bra som fans till t.ex. fbk, dif mfl...
Kommentera