1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581787 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1153025

Sv: Silly Season 09/10
Byter tråd då den andra tråden är allt för deprimerande.

Att Sanny tackade nej är givetvis tråkigt, men samtidigt så är det heller inte hela världen. Han hade säkert tjänat mer pengar än det RJ påståtts ha tjänat och det är han inte värd i mina ögon. Att Eero valde Brynäs hoppas jag mer beror på att Timrå inte var överdrivet intresserade än att han skulle valt bort Timrå på sportsliga grunder.

Något borde de spelare som förlängt och t ex Gabriel Karlsson veta om kommande säsongs lag för att överhuvudtaget välja spel i Timrå framför andra lag. Om vi nu är så mycket på dekis som de flesta skribenter ändå vill göra gällande varför skulle då en sån som Gabriel Karlsson, som gjort sin bästa säsong i karriären, byta ner sig till Timrå? Är han helt enkelt totalt förd bakom ljuset?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Frella: Jag tror att en kapten som nu vi ville ha Sanny, är mycke viktigt för ett lag som Timrå!!!!!med ett kontrakt på tex.. 4år.. en stabiltet ,en grund
för laget/förening,... det visar att man vill var kvar och slåss i poppen det ger en god signal,att man inte vill byta spelare år efter år och bli ett ... Tivoli-Lag
Om Sanny har ett Timrå Hjärta betyder inte allt ,tror inte att det finns så många med sådana hjärtan i Sverige just nu,vilken vi nu skall bygga ett lag runt står i stjärnorna, hoppas att det kommer någon som vill stanna hela sin karriär ut och inte vilken som helst, en med PONDUS som nu Sanny hade!!
Tror inte att Timrå kommer att hitta en sådan spelare någon gång igen.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Frella: Herr Karlsson får nog mer och mer ångest för varje dag som går där spelare väljer andra klubbar än Timrå...
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Frella: Jag tror inte det. Jag tror att det kommer att se bra ut snart men jag skulle gärna vilja se några påskrifter denna vecka för att lugna mobben :)

Sen blir jag lite orolig när Jimmy skriver att han tror att Lello stannar eftersom han trodde det om Sany oxå. Hur var det med skrock?
Kommentera