1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1155662

Sv: Silly Season 09/10
RocknRolf2: Eftersom att ni alla är så fruktansvärt negativa om Elias Granath, så förutsätter jag att ni alla vrit och sett Leksands matcher i vinter och specialstuderat honom.
Det KAN ju vara så illa att han är en bra back och att det varit hans omgivning som inte riktig räckt till... försök att tänka positivt.
Tänk om han eller någon annan spelare som funderar på Timrå går in här på sidan och ser era sågningar, ingen kommer väl att frivilligt utsätta sig för dessa påhopp...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Känns som att backbesättningen idag har 4 bra backar där en till ska in, så det kommer sluta med att Timrå kommer ha 5 Bra stabila backar när serien drar igång.

Skogs har blandat och gett och nu när hans två radarpartners försvinner i form av Lotvonen och Jonsson så skapas det även ny förutsättningar för honom.

Karlsson-Skogs kanske kan vara vårat nya första backpar?

I Skogs vill jag hoppas att det finns ett sparkapital, som kommer komma fram till hösten.

Men idagslälget så sloss Skogs Sonntag Granat om den sista och 6 backplatsen.

Skulle Timrå få skador på Styf och Karlsson nästa säsong så ser det inte bra ut!

Dagens backbesättning

Första backpar
Vakant/Lethonen-Moe

Andra Backpar
Karslsson-Erixson

Tredje Backpar
Skogs-Styf

Fjärde Backpar
Sonntag-Granat

Ser inte helt odugligt ut tycker det ser bättre ut än förra året i alla fall!

Lotvonen och Jonsson var de två backar som var mest utvisade, bortsett Lethonen men han bidrog ju offensivt, och på så viss missgynnade Lotvonen och Jonsson laget mest.

Nej, jag hoppas och tror att Sonntag är minstlika bra i defensiven som Jonsson och att Granat är lika bra som Persson.

I Karlsson får vi en spelare som är mycket bättre än Lotvonen och jag skulle säga att han ersätter ensam hela Lotvonen och halva Jonsson.

Detta innebär att Sonntag och Granat endast behöver vara goda för en halv Jonsson och en hel Persson och de tror jag de är.

Dessutom har vi MOE och Erixson som den gångna säsongen visade bra prestationer och dessa kan bara bli bättre!

Tror även Styf kan tänka sig vara den trygga herre som Skogs, Sonntag eller Granat behöver för att lyckas kommande säsong i Timrå IK!

Nej med objektiva ögon tycker jag att Backbesättningen ser både bättre och billigare ut, samma gäller Målvaktsbesättningen.

Om man spar in 10-15 på spelar budget där så lär man kunna se en riktigt bra första center och eventuellt en grym forward
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Steffe: Jag har sett mellan 10-15 av Leksands matcher i brist på annat. Det har inte funnits på min radar att han skulle vara intressant för oss eftersom jag tycker inte han var (är) bra.
Jag hoppas han bevisar mig fel, Så att man får äta upp det man har tyckt o sagt.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Steffe: Bra skrivit av dig....du har rätt
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Steffe: Jag såg merparten av Leksands matcher i kvalserien. Granath sög. Men du kan vara lugn rent scoutingmässigt, Linkan åkte ju ner och "specialgranskade" Granath i sista betydelselösa matchen mot SSK. Granath var helt usel i den matchen men Linkan hade ju ändå redan bestämt sig... Att man dessutom pustar ut från Leksandshåll är väl ingenting alls att bry sig i. Så var lugn! Granath är en absolut nödvändighet om vi ska få en bra förstecenter. Eller Lehtonen. Glasklart va?

Herregud vad jag skiter i om han ser min inlägg. Han får väl bevisa motsatsen då... Och göra rätt för sin lön.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Goda nyheter att "kolan" har skrivit på. Nu kan man kosta på sig att dra en lättnadens suck tills vidare. :)
Kommentera