1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581701 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1158142

Sv: Silly Season 09/10

Jag skrev igår:

"Jag vågar sätta en hundring på att det redan är klart med Kapanen. Någon som sätter emot?"

Tydligen är det en sak att lova muntligt men en annan när det väl kommer till kritan. Läge att betta mig. Der ut som lättförtjänta pengar...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
250kg kärlek: Jag sätter emot en bärs! Taget!?=P
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10

Men jäklar vad skribenter o krönikörer svänger fort, Alla vet att det som står i Expressen o Aftonbladet får man ta med en stor nypa salt.

Det expressen skrev igår har stordelen av oss skribenter hört i veckor, nästan i månader,  det är inget nytt att Timrå är väldigt nära med NK.  Om detta nu skulle vara klart och NK o Timrå inte har för avsikt att släppa det än, så är det väl klart som vatten att Linkan, Niko och agenten förnekar att man skulle vara överense.

Att sedan agenten säger att Ryssland fortfarande är med i bilden är ju heller ingen speciellt konstigt, Det vore riktigt konstigt om något lag där inte skulle vara intresserad av honom då hade man ju funderat allvarligt vad som är fel. Så förmodligen är Ryssland ett alternativ, och om ej så vore fallet så vore Agenten en idiot om han sade något annat i ett ev förhandlingsläge.

Vi får snart svaret och jag tror NK lirar i Timrå till hösten. Detta är den typ av värvning som skulle göra silly till en njutning istället för plåga.

Skriver det igen:, det som förbryllar är varför en spelare av NK´s kaliber är intresserad av Timrå ?, det är förmodligen just detta som talar för att han är nära eller klar för Timrå !

                                                                                                     Men det hade ju en krönikör svaret på, iallafall igår.

Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
250kg kärlek: 100 spänn är inte mycket pengar, därför inför denna församling sätter jag emot. Jag har redan loosat en 200 gr burgare till "spud" ang. Sanny, så om jag har fel om NK så känns det riktigt billigt.

100 bagis till dig om NK spelar i TIK känns jävligt billigt och en smäll jag gärna tar sju dagar i veckan.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
250kg kärlek: Äh...kör för't, jag är på! Inte för att jag är pessimist utan för att jag nästan alltid har fel vilket isf torde gynna TIK. För det här är ett vad jag verkligen VILL förlora!
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
250kg kärlek: Jag står över idag också.
Kommentera