1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1158625

Sv: Silly Season 09/10
Enligt Dagbladet hoppas man nu från ledningen att Sonnenberg kommer att finnas med i laget från start pga de nya skattereglerna, vilket så klart vore bra. Dessvärre är han återigen tänkt som center om man ska tro artikeln.

Inte utan att oron sakta smyger sig på. Ska vi stå där igen med en halvfigur som våran andracenter? Jag tar hellre fyra Gabriel Karlsson där man vet vad man får istället för att som nu chansa med att Sonnenberg ska duga. Det spelar ju liksom ingen roll om vi har en överjävlig förstacenter om de där bakom (bortsett G. Karlsson) är av högst tveksamt centersnitt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Frella: Känns då inge bra att Sonnenberg kanske får panik rycka in som center i brist av spelar som vill komma till oss. Jag tror att vi kommer få se någon panikvärvning av center alldeles innan säsongen drar igång som kommer vara riktigt dyr. Hua...

I detta nu, i mina ögon, så känns lagbygget småsurt. Det känns som om alla vi vill ha tackar nej. Så fort någon blir ledig, det spelar typ ingen roll vem det är, bara de är "bra" så anmäler Timrå intresse och får ett nej tack.
T.ex. Hävelid är ledig, snabbt anmäler Timrå sitt intresse och får väl ett nej. Vi går runt och drömmer om en massa namn, lyssnar på "säkra källor" som säger att Sanny och Kapanen är klar... Men får gång på gång nej tack och nej tack.

Det har låtit som om vi har en "plan" - (ungefär som om att man fingranskat spelarna och påstått att de passar perfekt - att det ligger enoooormt mycket tankeverksamhet bakom) men jag börjar bli lite osäker på om det verkligen finns en plan i och med att vi försöker ta det som finns att ta. Ja jag vet inte jag, känns inte direkt bra iaf och det luktar desperation.

Jag hoppas verkligen jag har fel...
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10

Frella: Detta har man väl haft lite på känn, att Timrå skulle lyckas hitta två Centrar känns nästan som en omöjlighet, man hade säkert trott de själva men insett att satsa på endast en Center.

Undra om Kontiolaspåret kallnat en aning, Tänk tanken att Kontiola tackar nej av någon anledning "Troligt" om sådär 1månad ,vad har man för alternativ då mån tro. Nej detta känns inte alls bra. Att knyta åt sig fjärde/femte alternativet som förste center skulle väl kännas sådär.

Man känner hur frustrationen växer dag för dag när det inte händer ett skit  och ambitionen som det känns sänks eftersom tiden går.

Men man får väl lungt sätta sig ner och hoppas det löser sig.

Jag har även svårt att se att Gabbe håller samma klass som VM-centern Johan Andersson.

Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Frella: Som tredjecenter kan jag ändå tycka att han är ok... men det hade varit bättre med honom som ytter...
Kommentera