1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581256 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1159919

Sv: Silly Season 09/10

Hahl Bundy: Jag har lovordat Linkan och company att inget skvaller når ut i onödan men samtidigt blir jag vansinnigt irriterad över Linkans "nej, han är inte aktuell, nej han ska vi inte ha, jaså är han ledig det måste vi kolla upp" o.s.v.
På Linkan låter det som om ingen i hela världen är aktuell för Timrå och att det kommer ta en ände med förskräckelse denna silly 09/10. Lite kan han väl yppa, eller hur?!

Som Kapanen nu, som enligt vad jag har hört (en källa med mycket god insyn) var klar för Timrå. Inte ens denna person visste vad han/hon talade om. Och med den positionen han/hon har så är det helt makalöst att det blev som det blev. Men så plötsligt så har inte Kapanen bestämt sig och Linkan kommenterar uppgifterna typ "-Oh fan, är det så. Det måste vi kolla upp." Hur tolkar man ett sånt uttalande?

Jaja, man hålls på sträckbänken in i det längsta. Blir det som jag har blivit informerad kan jag lätt somna om. Men med Linkans pokerface så vette f-n. Det blir några sömnlösa nätter till känns det som. Och det är Linkans fel. Helt klart.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
250kg kärlek: Vi har ju snackat om det här några ggr nu du o jag o visst håller jag med dig i det du säger.
Det är en himmelsvid skillnad på det som har varit o det som är nu.
Ibland funderar jag på om Linkan driver med alla, som typ Challe i vissa intervjuer, där man funderar på om han kör sitt mindgame till sin spets.
Är han allvarlig i det han säger eller spelar han sitt spel? Poker mot Linkan? Nej tack.

Några sömnlösa nätter kan det nog bli men det beror ju på att jag jobbar natt :)
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
250kg kärlek: om jag tolkar dig rätt har vi nån annan duglig center att vänta än Kapanen... Frågan är vem? ;)

Årets silly kommer att gå till världshistorien. Man har ingen aning och som det låter är det inga spelare alls som är aktuella för Timrå. Jag hoppas att Linkan sitter med ett ess på handen som chockar oss alla. Men tiden tickar och vippan väger över mot hopplöshet.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
250kg kärlek: Personligen har jag helt lagt ner silly-nojan. Det blir ju som det blir ändå, knappast så man kan påverka något (tror inte våra sportchefer nappar ihjäl sig på EP länkar och "agera" uppmaningar). Så FUCK IT! Det blir som det blir. Orkar inte med att förstöra nerverna så här på försäsongen. Det ordnar sig på sikt och jag hoppas Linkan och Robban har en klockren plan. Men visst tvivlar man ibland...
Kommentera