1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582246 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1168297

Sv: Apropå nånting...
...ganska så komiskt så här i sommartider är när jag i förra veckan tänkte få äta ett mål på ett "Burger King" som jag vill minnas skulle ligga någonstans i närheten av arenan nere i Södertälje.
Jag frågade inte mindre än 5 olika personer hur jag skulle köra för att komma till AXA Sport Centre. 2 av 5 visste inte vad jag pratade om. Den tredje kände inte till det nya namnet men lyste upp när jag undrade om han kände till det gamla namnet Scaniarinken. Svaret som fick mig att garva högt var, - Vad f-n skall du dit och göra? det är ju helt dött där. Jag svarade att jag var hungrig men kommenterade samtidigt hockeyn och tillade - Nu är det kanske lite lugnare men snart är det ju dags för hockey igen. Han sade då, - SSK är ju dött året om så vad är skillnaden?
Trean har garanterat inte säsongsbiljetter.
Fyran och femman trodde sig veta att det låg ett "Burger King" där men var inte säker och bägge svor sig fri från någon som helst lokal hockeytillhörighet...

Mina frågor är,

1 Var är Hockeykulturen?
2 Var är Hamburgerkulturen?
3 Var finns en sann supporter när man behöver honom?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Är det någon som har koll på hur länge canal + har rättigheterna till elitserien? Tycker att det var förbannat synd att viasat tog nhl, känns ju som att de kommer att göra allt för att ta es också. Någon som har koll?
Kommentera