1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582261 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1181767

Sv: Apropå nånting...
...så verkar det vara vissa som har svårt att förstå upplägget i dagens TIK. Det är ett lag, där alla får vara med och tycka till. De har spelarmöten titt som tätt, allt för att försöka få en så bra uppställning som möjligt. Jag tycker nog att LAGET ska få mer än 4 matcher på sig att visa vad dom går för.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
stefan jalonen: Ja, vad finns det att klaga på?! Sist jag kollade på tabellen låg Timrå på slutspelsplats. Bra så.

Att jag sedan får ett par hjärtfel per match över sättet vi tagit oss dit får man åsidosätta. Ändamålet helgar medlen. Det är guld som räknas, sedan får man skita i hur det bärgas. Några nätter på hispan är väl relativt billig nota för en supporter?

För att vara seriös så tror jag precis som föregående talare att det är lite tidigt att börja ändra om allt för mycket. Lite mer tid är dom värd. Man måste ändock tänka på att det tar sin tid att hitta sin roll i laget. Sedan väntar vi på två pusselbitar till som också ska in på rätt plats och få rätt roll i gruppen. Sånt kan ta tid.

PP förväntar jag mig vara ett ständigt inslag på träningarna. Hoppas också att man tränar på hur man ska ta sig in i zonen och inte bara när man väl är där inne. Som det sett ut under dom här matcherna har ju problemet varit att tagit sin in i zonen och etablera tryck där.

Jag går in till match i morgon helt utan förhoppningar och förväntningar. Det kan bli vad som helst och förr eller senare måste HV också förlora. Det kan lika gärna bli i morgon som nån gång nästa månad.
Kommentera