1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581299 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1184976

Sv: Apropå nånting...
Abron: Klart det kommer ske förändringar, klaga kan man göra och orolig är man. timrå är ju allt för vissa.

Men detta vänder. helt övertygad om det.

om 20 matcher ligger vi 6:a, då har anger fått av sig skridskoskydden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hur kan vissa tycka att Starkov inte gjorde en bra insats igår?
Han är en av få som verkligen ger gärnet, plus att han är bra 1 mot 1. Kul att han fick göra sitt första mål igår också.

Det är just det som är problemet, som det sett ut hittills så är det spelare som Starkov, Lander, Erixon, Axelsson, G.Karlsson med fler, som har gjort att vi ändå har varit med så bra som vi varit i tidigare matcher. Det är mest dom unga spelarna som varit bra, medan dom som är mera rutinerade, så kallade stjärnorna som svikit.


M. Karlsson på backen är inte ett dugg bättre än Kimmo Lotvonen som det ser ut i dagsläget. Han har gjort en riktigt bra match och det var Frölunda borta. Men en bra match räcker inte långt. Är han dåligt tränad? Ser lite rund ut om kinderna om man säger så... (Eller ligger det en förbannelse över huset han bor i? Samma hus som Jonte Hedström huserade i).


P.Styf vet jag inte vad han håller på med, frågan är om han vet det själv? Kan inte slå en passning som är rätt längre, kommer fel hela tiden. Kvitteringen igår räddar honom ett tag till.


F.Hynning har jag aldrig gillat. Mycket tack vare hans kroppspråk som visar på nonchalans, ointresse samt en släng av divalater. Hade han producerat enligt lönekuvertet så hade det varit ok, men nu känns han bara som en belastning.


N.Anger har inte alls levt upp till förväntningarna. Botemedlet kan heta Daniel Corso. Vet inte varför Challe inte provat detta ännu, prestige?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Postat av T.D den 9 okt 2009 kl 11:12
Sonnenberg som skulle ansluta i slutet av månaden har sagt upp sitt kontrakt med Timrå p.g.a famijeskäl. Han kommer att ersättas av Dan McGillis som kommer att vara spelklar inom den närmsta tiden.

Stog på aftonbladet? Är de sant?
Kommentera