1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1188930

Stoppa nedmonteringen av Timrå IK
AGERA TIMRÅ IK!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Stoppa nedmonteringen av Timrå IK
sarg ut: hear hear

Jag var på hockey idag. Men det var inte mitt lag som spelade. Det var några som snott mitt lags tröjor. Mitt lag vinner ibland och förlorar ibland, men mitt lag kämpar i alla lägen, åker skridskor med fart och tacklar. Mitt lag förlorar inte i Eon utan kamp. Dem spelade inte i kväll, några hade snott deras tröjor.

För övrigt kommer Lander att få NHL-kontrakt före MPS.
Kommentera

Sv: Stoppa nedmonteringen av Timrå IK
sarg ut: Ja men vem ska stoppa den? Det är väl den stora frågan.
Kommentera

Sv: Stoppa nedmonteringen av Timrå IK
Nu vet jag varför Mattias Karlsson kallas för "kolan", han är ju lika seg på isen som wehrters original...

Ännu en match, där det lyser igenom att challe inte har en aning om vad han håller på med. Var finns spelsystemet? Var finns riktilinjerna? Han var en grym och smart spelare, men som coach kan han inte leverera. Jämför med Kenta där hade vi ett spelsystem, med fart! Det enda man gnällde på kenta om var att han inte tog time-out...

Får Kenta sparken i Schweiz så får det kosta vad edet kosta vill för att få honom tillbaka och skriva på ett 10-års kontrakt.

Linkan:

Ditt största misstag var att inte förlänga med en av dom bästa spelarna i slutspelet förra året, nämligen Oscar Sundh. En spelare som var rivig och hade fart plus att han hade hjärta för klubben! Enbart för att han producerade för lite, så fick han gå. Fuck you linkan!

Ser att Sonnenberg kommer på tisdag, viktigt. Men han skulle ha kommit tidigare. Nästa säsong vill jag inte se några artistspelare. Gå man långt i slutspelet så får det väl kosta. Men serien avgörs ju redan från match nummer 1.

Nu finns risken att tåget hinner gå, och jag vill inte se TIK i kvalserien mot Leksand borta i Ejendal eller Malmö borta inför 14000 åskådare, då kan vi säga hej till allsvenskan och derbyn mot lokatterna igen...
Kommentera