1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1189241

Sv: Stoppa nedmonteringen av Timrå IK
RocknRolf2: Exempelvis om vi förlorar så gör vi det ibland för att andra laget spelar grymt bra. Men oftast så dömmer vi ut vårat egna lag och ledare efter noter. Nu pekar jag inte just på nuläget utan mer generellt. Då blir inläggen från många bara ett uttryck för den egna frustrationen. Och Jag vill tro att om vi stöttar våra spelare även i detta forum då det GÅR dåligt så betyder det någon % att vi vänder skutan snabbare. Men det kanske är en tanke som bara fungerar i de bästa av världar vad vet jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Stoppa nedmonteringen av Timrå IK
maskot: Jaha, du efterlyser alltså ett mer nyanserat skrivande. Det är inte nödvändigtvis samma sak som objektivitet. Om någon dömmer ut laget och ledaren efter noter efter några förluster så kanske det är nyanserat just för den personen men inte för vissa andra. Den personen kanske inte tycker att det andra laget spelade grymt bra och den personen kanske tycker att Timrå var usla. Tyckandet kring laget är väl subjektivt, du kan inte dra likhetstecken med "objektivitet" och nån genomgripande åsikt kring laget och matcherna. Tycker du att vi förlorar ibland för att det andra laget spelar grymt bra så är det din subjektiva åsikt, kapisch?

Vad menar du förresten med att "stötta"? De flesta som skriver här är väldigt intresserade och har följt laget i många år. Jag tror inte det skulle bli bättre direkt om vi förvandlades till en håglös skara utan några krav på prestation, det enda som skulle hända är att hockeysnack snabbt skulle dö av för det skulle vara fullständigt ointressant att läsa.
Kommentera